najserdeczniejsze zyczenia dla Lucji
oliver wazy 4,5 kg to przytyl niecale pol kilo...nie wiem czy to duzo ,czy malo

ale mowia,ze ok

wlasnie byla hv ze studentka ,mowilam jej ,ze maly tak ,,charczy,,troche ,a lekarz go badal i mowil,ze pluca i serce zdrowe...ona powiedziala,ze dzieci czasem tak oddychaja,bo albo powietrze albo mleko jeszcze jest w srodku...ale jak bede sie dalej martwic,to go znow zbadaja

zostawila mi ulotki,ksiazke ...i powiem wam,ze podoba mi sie opieka poki co nad noworodkiem

za tydzien znowu ide do baby clinic,mam liste szczepien jakie mu zrobia ,ale to dopiero w sierpniu

i mam poczytac o antykoncepcji i zdecydowc sie na metode,chyba ze chce nowa dzidzie he he po porodzie,to mam taki uraz,ze nie wiem czy sie na 2 zdecyduje hi hi moze kiedys
[ Dodano: 2007-07-06, 11:13 ]
chyba posta mi wcielo
[ Dodano: 2007-07-06, 11:18 ]
madziorkaja mialam takie same nerwy przedporodowe hi hi a nie bylam nawet przeterminowana

tez myslalam,ze na zawsze bede w ciazy ....

wczoraj bylam tak zmeczona ,ze o 19 juz spalam...3 czy 4 h bez przerwy

w nocy tylko 2 razy wstalam

maly spal w lozeczku grzecznie
[ Dodano: 2007-07-06, 11:20 ]
nie liczac pobudek na to,zeby sprawdzic czy oddycha
[ Dodano: 2007-07-06, 11:24 ]
felicity ciesze sie ,ze ci sie praca pooba,bo to polowa sukcesu

ja zawsze mowie,ze moze byc za male pieniadze byle dawala satysfakcje

chcialabym taka znalezc,zeby ja po prostu lubiec i chodzic z radoscia ,a nie jak na skazanie he he do hotelu juz raczej nie wroce,bo tam sie dziwne rzeczy dzieja...kumpela dzwonila ,zwolnila sie ,bo ja na godziny oszukiwali...ja wiem,ze mnie tez,ale ja taka nonono,ze sie nie upomnialam,bo sobie nie liczylam

a poza tym nie chcialo mi sie klocic ...wole miec prace gdzie nie musze sie martwic uczciwoscia pracodawcy...
[ Dodano: 2007-07-06, 11:26 ]
delfinaja tez uwielbiam magde m i zmama wszystkie odcinki obejrzalysmy jak byla...i ja chce jeszcze

obejrzalam 4 serie,jak magda i piotr w gorach sie spotykaja (co ona z helikoptera wyskakuje do niego,jakie to romantyczne

) ...i mam pytanie,czy to naprawde jest ostatnia ??????????bo czuje niedosyt
[ Dodano: 2007-07-06, 11:28 ]
emilka moja ciotka uwaza,ze syrop z cebuli jest najlepszy ...no i naturalny

a co do smierci lozeczkowej,to hv mowila,ze wazne jest zeby dziecka nie przegrzewac,bo to tez jest niebezpieczne