Fitney my dopiero dzis wieczorem jedziemy

, ja mam takiego stresa przed tym lotem, ze chej!!! I to rozstanie z mezem bedzie ciezko
Kasik mysle, ze powienien ja obejrzec dermatolog a nie glupia HV czy GP sory za zdenerowanie, ale to jest chore, cala ta sluzba zdrowia tu do cholery!!!

Popros o skierowanie do dermatologa, watpie, ze dostaniesz ale moze bedziesz miec wiecej szczescia niz ja

A kiedy do Polski jedziecie???
Lucy zakochalam sie w Twoim dziecku

, wiem za stara jestem ale nic nie poradze jest taki slodki. :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
A co do kapieli to Ty mozesz kapac codziennie, wszystko o stalej godzinie, kapiel papusiu i lulu. Na pupke zaczerwieniana tormentiol jest super, uwazaj bo pobrudzone ubranie zle sie spiera!!! A i nakladaj cienka warstwe!!! Stosuj tylko do zagojenia sie pupy pozniej moze bephanten, nie jest tak silnym lekiem jak tormentiol, a i nie ptzestrasz sie bo na ulotce tormentiolu jets aby nie stosowac u niemowlakow, ale spoko nic mu nie bedzie
Jasnie Pani WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA LUCJI, OD CIOTKI DELFINY I MAYUSI STO BUZIAKOW DLA SLONECZKA!!!
:ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Emilka nie stresuj sie tak tym lotem, wystarczy, ze ja cykor jetsem na tym forum

co do cebuli to ponoc jest ok, bo naturalna, a co do syropow, to ja zawsze prawoslazowy stosuje i jak reka, stosuje sobie

bo po tym syropie z cebuli brzuch mnie boli bardzo, ja jak zjem cos nie tak to choruje, mo0ge tylko delikatne potrawy jesc, bo jak sie polasze na kotlecika smarzonego to noc nieprzespana