lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

06 lip 2007, 18:39

delfina to ostatnie zdjecie Mayeczki przesliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wszystkie ladne,ale to ostatnie ....brak mi slow,tak pieknie wyglada :ico_brawa_01:
fela i fittney chyba macie racje,ja chusteczek uzywam ...juz nie bede :ico_nienie: a co do mleka,to ja am nabial praktycznie jadam ....chyba sie ogranicze...to ,,charczenie,,to tylko czasami,ale moze to od mleka...bo pluca zdrowe :ico_noniewiem:
delfinka ja teraz zobaczylam jaka z mayci akrobatka :ico_haha_01: stopke ma na cycuchu :ico_haha_01: ide ogladac ,,dracule3,, :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

06 lip 2007, 21:14

LUCY
a wiec jest tak jak myslalam,orgranicz jedzene nabialu i wszystkiego co go zawiera,bo to charczenie skutkowac moze stanem zapalnym w oskrzelach

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

06 lip 2007, 21:15

LUCY
a wiec jest tak jak myslalam,orgranicz jedzene nabialu i wszystkiego co go zawiera,bo to charczenie skutkowac moze stanem zapalnym w oskrzelach

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lip 2007, 01:00

hej dziewuszki
delifnka zdjecia jak zwykle slodziutkie hihi i kawal twojego pieknego cyca odkrylas hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

moj maluszek tam mi sie dzis rozpycha ze az sie boje zeby pozycji nie chcial zmienic :ico_szoking:

bo zwykle w ciagu dnia spokojny i dopiero od polnocy szaleje.. dopki nie pojde spac.. a potem moze to trwa tyle ze jak sie to juz nic nie czuje... i odlatuje hihi

my dopiero z asdy wrocilismy hihi szybko wcielam miche owocow bo wiadomo nie znam dnia ani godziny ... hihi adam wlasnie poodkurzal na powitanie tesciowej hihi a ja zmyje podloge hihi szkoda ze mopem.. bo pewnie nic nie wywolam.. musialabym na kolanach jezdzic hihi

jutro kolo poludnia ruszamy po mame na stansted.. mamy tam blisko godzinke... mzoe nie urodze na autostradzie hihi
a taka bylam pewna ze mamcie z maluszkiem powitam a nie z brzuszkiem hihi :ico_oczko:

to do jutra kochane papa

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

07 lip 2007, 03:18

LUCY
:ico_olaboga:
tylko co ja teraz bede jadla? :ico_olaboga: ale ogranicze napewno i zobaczymy czy cos to pomoze :ico_sorki: :ico_sorki: wielkie dzieki,ja bym sie nie domyslila :ico_wstydzioch: ja tak naprawde to sam nabial wpieprzam,bo i serki i platki ,i nawet herbate z mlekiem...ja sama litr to minimum dziennie mleka spozywam :ico_olaboga:
mnadziorka ja wstalam malego nakarmic i juz spac nie moge,a tak sobie dzis myslalam,ze napewno dzis urodzisz,ale nie chcialam pisac,zeby glupio nie bylo :ico_wstydzioch: ale moze jeszcze cos z tego wyjdzie ,co????pewnie smacznie spisz he he ale te dzidzie uparte sa...jak tak patrze to oliverek chyba najszybciej wyskoczyl ,a ja tak narzekalam...martatez sie nie rozdwaja :ico_noniewiem: a ja juz bym wasze maluszki poogladala :-D

[ Dodano: 2007-07-07, 03:20 ]
madziorkasorry ,ze ci nicka zmienilam na mnadziorke he he :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 lip 2007, 07:55

hej dziewczyny
no to jazda sie zaczeła, wczoraj położyłam sie o 24 i do teraz sobie siedze nie mogłam oka zmrużyc, nie wiem jak skurcze bolą, ale boli mnie cały brzuch i z bólu nie mogłam spać, moze cos zjadłam..... bo jak sa skurcze to nie tylko brzuch boli nie????
o matko!!!! bo jesli to skurczaki to ja dziekuje :ico_olaboga:
mam nadzieje ze przejdzie :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-07-07, 07:57 ]
Lucy Ty to chyba miałas jako jedyna poród w try miga i w terminie hiihihi
rzadko sie zdarza :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 lip 2007, 08:51

Witam dziewczyny ja dzis spac nie moge i wstalam wvczesnie juz kuchnie wysprzatalam a teraz kawke pije i zaraz dalej jazda, jestem tak zdenerwowana ze szkoda gadac :ico_olaboga: boje sie jak Nathanek zniesie lot, bo Alusia to juz leciala tak wiec wiem :ico_haha_02:
Marta moze to juz skurczyki?? Trzymam kciuki !!
Madziorka na szczescie porod nie trwa 5 min wiec na pewno w drodze nie urodzisz :ico_haha_02:

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

07 lip 2007, 09:13

witam dziewczyny!
nie wiem, czy tym razem uda mi sie napisac, bo te problemy z TT skutecznie mnie do was nie dopuszczają :-D
Kasiunia Vikusia naprawde jest biedna, jeśli drapie sie sama w nocy, kiedy śpi to znaczy, ze musi jej bardzo to swędzenie przeszkadzać :ico_placzek: w pl dermatolog nie jest na zapisy, więc może w UK też? olej jujuż tego interniste, bo co on może wiedzieć o alergii, jeśli dziecko juz tyle czasu się męczy? :ico_puknij: a może znajdziesz w ogłoszeniach polskiego dermatologa?
Delfinka zdjęcia super! a twój cyc mnie powalił, mi nigdy taki nie urośnie :ico_placzek: :-D już lecisz, bo nie doczytałam, wiem tylko, że z Fitney-świetnie, ze wam sie udało :ico_brawa_01: no i jestem w szoku, ze Fitney, wie tyle o alergi i w ogóle o zmianach skórnych, ale pomagasz dziewczynom :ico_brawa_01:
Fela lenka sie w nocy nie budzi, śpi do rana, a potem sama do nas przychodzi, pokoje są otwarte, więc się nie namęczy z dostaniem się do klamki :ico_oczko: zanim ja sie położe do łóżka to zaglądam do niej i wyciągam jej smoczka, a potem widzimy sie rano :ico_oczko: no i co zdecydowałaś? wyślesz Konrado do żłobka?
Ilonka a ty właśnie, też poślesz Vinee? bo naprawde jest tanio za godzine, co innego gdyby tam miała siedzieć 10 godzin dziennie, przez 6 dni, ale tak na kilka chwil to może byc :ico_oczko: u nas w prywatnym przedszkolu jest grupa dla maluchów, ale nie wiem ile kosztuje i jak to wygląda.
Marta oby to były skurczaki :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka:
Madzia drogi w UK są dobre, więc skurczy ci mąż jazdą nie wywoła, co innego w PL...na naszych koleinach urodziłabyś od razu :ico_haha_01:
Jaśnie Pani spóźnione, ale prosto z serca buziaki i życzenia zdrówka i szczęścia dla Łucji :ico_buziaczki_big: a te twoje szwy to chyba już dobrze, nie? aha, no i jak ten pas sie sprawdza?
Felicity Ola ma teraz super opieke, i babcia i tatuś :ico_oczko: trzymam mocno kciuki, zeby mąż szybko znalazł coś co mu odpowiada i jest super płatne :-D
Gosia mam nadzieje, ze z Tomkiem już lepiej :ico_chory:
Lucy nie wiem, co ten nabiał wybrawia, ale mi położna, ja k przychodziła, mówiła, żeby jesć, ale niewiele, a mleka to łyżke, ale lenka miała na początku takie krostk malusie na buzi, jak jadłam biały ser to mleka już nie albo na odwrót.
Emilka udanego urlopu w PL! szkoda, ze pogoda u nas taka paskudna, ale za to typowo butelkowa :ico_zdrowko: więc poimprezujesz :-D
Julie a ty pewnie siedzisz sobie u teściowej i odpoczywasz? mam nadzieje, że mąż masuje ci stopy,a Nathan coś dobrego na obiad gotuje :-D

może mi wyśle tego posta :ico_sorki: pewnie komuś nie odpisałam, ale ja juz stara jestem i pamięć nie ta :-D
a u mnie nic, aha, mój brat sie wczoraj obronił na 4, byliśmy wieczorem u niego, ale marnie postawił, chyba nie zna naszych możliwości :ico_haha_01:
ja sie biore za sprzątanie, pa! do później

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lip 2007, 11:54

hej dziewuszki
medluje sie z ranka :ico_spanko: :ico_spanko:

martucha czyzby to juz skurcze????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: super gdybys dzis urodzila.. :ico_brawa_01:

a u mnie nic.... zero oznak... hihi
Madziorka na szczescie porod nie trwa 5 min wiec na pewno w drodze nie urodzisz
emilka a wiesz ze takie porody sie zdarzaja.... hihi jasnie pani nawet byla swiadkiem hihi
ale dla mojego babelka lepiej zeby nie byk ekspresowy bo musze dostac antybiotyk na paciorkowca... hihi a poza tym takie cuda zdarzaja sie rzadko hihi

zmykam pod prysznic i na lotnisko
milego dzionka
u nas slonce od rana :ico_szoking:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

07 lip 2007, 12:01

kasia chce wyslac konrada do zlobka wkrotce, bo on tak garnie sie do dzieci, ze az mi go szkoda.tylko musze sie dowiedziec jak to kolo mnie jest i czy zlobek otwarty jest w wakacje....w co watpie.

wczoraj wyszlismy do pubu ...kurde wypilam dwa drinki i troche mnie wzielo :ico_wstydzioch: boze jak ja dawno z domu tak wyszlam az tak jakos dziwnie sie czulam...babcia z konradem byla i budzil sie dwa razy i plakal za mna,i mowil mama ma (nie ma) :ico_placzek: bidulek tak mi go szkoda.a myslalam ze moze wysle go z babcia do pl na trzy tyg ale chyba sie nie odwaze bo napewno bedzie tesknil i zrywal sie w nocy i jescze to odbije sie na jego psychice.

martucha i jak tam u ciebie ???to juz te skurcze :-D

delfina fotki super :ico_brawa_01: no i ten twoj cyc :ico_szoking: ...zostawie to bez komentarza, tez bym taki chciala :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
i kniecznie napiszcie jak wam sie z fittney lecialo,i jak na lotnisku sie odnalazlyscie.ale fajnie to chyba pierwsze spotkanie tiktakowiczanek z watku angli :ico_brawa_01:

emilka pa pa ,odpoczywaj i baw sie dobrze.a lotem sie nie denerwuj bo bedzie ok.

lucy i jak pupa olivierka???i wogole napisz jak te zmiany na niego wplynely,mam nadzieje ze pomogly.

[ Dodano: 2007-07-07, 12:13 ]
a tu konrad i jego miny do lusterka i pozowanie do zdjec:-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Pozostałe”