witam dziewczyny!
nie wiem, czy tym razem uda mi sie napisac, bo te problemy z TT skutecznie mnie do was nie dopuszczają
Kasiunia Vikusia naprawde jest biedna, jeśli drapie sie sama w nocy, kiedy śpi to znaczy, ze musi jej bardzo to swędzenie przeszkadzać

w pl dermatolog nie jest na zapisy, więc może w UK też? olej jujuż tego interniste, bo co on może wiedzieć o alergii, jeśli dziecko juz tyle czasu się męczy?

a może znajdziesz w ogłoszeniach polskiego dermatologa?
Delfinka zdjęcia super! a twój cyc mnie powalił, mi nigdy taki nie urośnie

już lecisz, bo nie doczytałam, wiem tylko, że z
Fitney-świetnie, ze wam sie udało

no i jestem w szoku, ze
Fitney, wie tyle o alergi i w ogóle o zmianach skórnych, ale pomagasz dziewczynom
Fela lenka sie w nocy nie budzi, śpi do rana, a potem sama do nas przychodzi, pokoje są otwarte, więc się nie namęczy z dostaniem się do klamki

zanim ja sie położe do łóżka to zaglądam do niej i wyciągam jej smoczka, a potem widzimy sie rano

no i co zdecydowałaś? wyślesz Konrado do żłobka?
Ilonka a ty właśnie, też poślesz Vinee? bo naprawde jest tanio za godzine, co innego gdyby tam miała siedzieć 10 godzin dziennie, przez 6 dni, ale tak na kilka chwil to może byc

u nas w prywatnym przedszkolu jest grupa dla maluchów, ale nie wiem ile kosztuje i jak to wygląda.
Marta oby to były skurczaki
Madzia drogi w UK są dobre, więc skurczy ci mąż jazdą nie wywoła, co innego w PL...na naszych koleinach urodziłabyś od razu
Jaśnie Pani spóźnione, ale prosto z serca buziaki i życzenia zdrówka i szczęścia dla Łucji :ico_buziaczki_big: a te twoje szwy to chyba już dobrze, nie? aha, no i jak ten pas sie sprawdza?
Felicity Ola ma teraz super opieke, i babcia i tatuś

trzymam mocno kciuki, zeby mąż szybko znalazł coś co mu odpowiada i jest super płatne
Gosia mam nadzieje, ze z Tomkiem już lepiej
Lucy nie wiem, co ten nabiał wybrawia, ale mi położna, ja k przychodziła, mówiła, żeby jesć, ale niewiele, a mleka to łyżke, ale lenka miała na początku takie krostk malusie na buzi, jak jadłam biały ser to mleka już nie albo na odwrót.
Emilka udanego urlopu w PL! szkoda, ze pogoda u nas taka paskudna, ale za to typowo butelkowa

więc poimprezujesz
Julie a ty pewnie siedzisz sobie u teściowej i odpoczywasz? mam nadzieje, że mąż masuje ci stopy,a Nathan coś dobrego na obiad gotuje
może mi wyśle tego posta

pewnie komuś nie odpisałam, ale ja juz stara jestem i pamięć nie ta
a u mnie nic, aha, mój brat sie wczoraj obronił na 4, byliśmy wieczorem u niego, ale marnie postawił, chyba nie zna naszych możliwości
ja sie biore za sprzątanie, pa! do później