nie pamiętam czy juz Wam pisałam, ale mój smyk jak go mam na rekach to pierwsze co robi to wkłada mi reke pod bluzkę a na pytanie czego szuka to mówi, że cycy i w tej pozycji najchetniej by zasypiał ale, że jestesmy juz po szkole zasypiania w łóżeczku więc tylko go przytulam i kładę
mój Antol też ostatnio miał fazę łapania za cycy...a mianowicie jak przyjechała moja mama i Antoś bardzo się wstydził , to jak moja mama mówiła do niego to on wkładał mi ręke za bluzkę...i "cici"
[sorki że tak trochę nie na temat]
Witajcie:) mój Dawidek śpi dobrze w nocy, tylko czasami sie budzi by się napić, a w dzień to tak w przedziałach 9-11 i 14-16:) a póżniej sapć idzie ok 21 więc w sumie nie mozemy narzekać
nie masz na co narzekac wrzosia86 naprawdę:) w dzien 2 razy po 2 godzinki to już chyba bym sie nudziła albo hobby się zajęła:) Mati śpi 1- 1,5 godziny od 12 a wieczorkiem uspypia średnio o 20
Antek znowu załapał podwójna drzemkę śpi 2 razy po 2 godz a ja mam taką fazę w ciąży, że chodzę teraz cały czas zmęczona i sypiam razem z nim. Takim o to sposobem straciłam caly swój wolny czas pozosyaja mi tylko wieczory jak nie padnę zbyt wczesnie albo nie siedzę na TT