Dobry wieczor baboski ale sie za wami stesknilam naprawde
Ale juz jestem i bede na bierzaco z wami.. A wiec tak troche wam poopowiadam w skrocie.Urodzinki mojego mezowskiego jak to mowi Maggie
udaly sie super,w piatek przyszli tescie... Oboje.
No i tesc na poczatku nie gadal ze mna,ale pozniej stopniowo jak sobie cos tam wypil.. zaczal sie do mnie odzywac to znaczy mowil cos i patrzyl tez na mnie co znaczy ze do mnie mowi.. i to juz jakis krok do przodu hehe tak mysle..
I posiedzielismy,najpierw byla kawka i torcik,pozniej zrobilam cieple jedzenie takie roladki z jajkiem w srodku i to bylo tak w takich jerzynach taka mieszanka(kalafior,marchew,brokul) do tego specle i sos no i wszystkim smakowalo i nawet mnie tesc pochwalil ze dobre bylo ale troche przypieczone te roladki no dzieki sobie pomyslalam hehe
A w sobote dzisiaj tez przyszli tesciowie oboje
na kawke i ciasto i przyjechal moj szwagier ale sam..
Bo jego zona Monika zle sie czuje bardzo wymiotuje,i jest blada i dzieci zostaly z nia tez moze dla pewnosci szkoda ze sie tak stalo ale trudno odbylo sie wszystko fajnie bez Moniki i pozniej tak kolo 17 00 byl Grill ogulnie bylo super.. a z tesciem to dzisiaj juz calkiem normalnie rozmawialam i ciesze sie z tego bo tak chocby nic sie nie stalo .. a tesciowie mieli jechac na urlop dzisiaj w sobote ale jednak przelozyli ten jeden dzien i pojada jutro juz sa spakowani i fajowo 3 tygodnie ich nie bedzie to sobie odpoczne od nich hehe ale jestem brzydka co?? No ale nie narzekam ciesze sie ze sie wszystko wyprostowalo jakos z tym moim tesciem i jest OK. A jak tescie przyjada z urlopu to my z mezem i Nicole jedziemy wow i znowu sie nie bedziemy widziec no tak bywa hurraa
A tak to czuje sie swietnie,wysmienicie i w ciazy jestem i tak pieknie sie czuje,prawie wogule nie jest mi niedobrze,nie wymiotuje i wszystko jem na co mam ochote i jest normalnie Pieknie ciekawe czy tak bedzie cala moja cieze?? Jak bylam z Nicole w ciazy to nawet 5 razy zwymiotowalam i bylo mi bardzo czesto niedobrze a teraz Nic kompletnie Nic moze czasami rano mi jest niedobrze ale tak to mam spokoj i jest super
Maggie dzieki za zyczonka dla mojego mezowskiego milutkie to
Aginka dziekuje za budujace slowa to tez jest mile.. a Nicole to prawda dzieciatko aniolek chociaz z rozkami.. bo jest taka energiczna i z taka sila i zyciem ze to naprawde duzyyy lobuziak jest taka zywa jak dwoje dzieci tez mam nadzieje ze moja druga kruszynka co mam narazie pod serduchem bedzie taka chociaz mam nadzieje ze bedzie spokojniejsza troszke..
Ok wszystkim wam dziekuje za mile i piekne slowa nie mam wiecej czasu bo mnie juz moja lobuzowata dzidzia wola i nie daje mi popisac wiecej a wiec napisze odezwe sie jutro Dobranoc kochane baboski milej nocki buziaczki paaaa