MALGORZATKA,IZA@ LUTOWKI ja własnie dałam Amelce w zeszłym tyg. ze słoiczka jabłko-banan i nie wiem czy to po tym bananie nie ma tego uczulenia bo na uczulenie mi to wygląda i włąsnie czuję ze bedzie powtórka z rozrywki ze bedzie jej często wychodzic cos bo kacperkowi tez wychodziło i do 2 lat stale cos a teraz nie wychodzi nic ;), no i zobaczymy jak to z ta Amelką bedzie
No a biszkopta to nasza pediatra mówiła ze w 6 miesiącu spokojnie moge Amelce wkruszac do dan ze słoiczkow.
IZA@ jak sie czuje Mirelka? A własnie miałam Cie pytac kiedy sa jej imieninki w ogóle? i jak dokładnie brzmi jej imie własnie Mirelka?
LUTOWKI A ja sobie znow co nieco pokupowałam na wyprzedazach hi hi np. w Carry były super stroje kapielowe boskie przecenione ze 100zł na 50zł no to jak nie kupic jak lezał w dodatku idealnie, poza tym w reserwerdzie kupiłam fajoskie dzinsy pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie bede musiała ich dawac do podwiniecia czy tez do skrócenia nogawek, bo zawsze trafiam na kilometrowe nogawy jakby tylko szyli dla dziewczyn o wzroście 1,80cm. hi hi a ja mam calutkie 1,63cm. więc zawsze ciagne nogawki po ziemi i zamiatam bruk, a tym razem super dopasowane jak na mnie i takie proste bez dziwnych kieszeni jakis powyszywanych czy cos nie podoba mi sie ta moda lubie prostotę :)
Amelce oczywiscie w C&A kupiłam 3 bodziaki za 9 zł sztuka i męzowi sie skapneła fajna koszula wyjsciowa no i tak sianko posżło ale co tam
KINGAS NO własnie tez mnie to wkurza na maksa to odznaczanie postow jako przeczytane, i nie wiem jak to ominac, wy tez macie z tym problem? jk dojdzie do 1000 postow to kurde trzeba odznaczac bez sensu !!!!!!!
A dserki jak chcesz zrobic samemu to nic trudnego, musisz ugotowac owoc jaki chcesz podac i albo dobrze podusic widelcem na papke i podawac małemu lub zmiksowac wazne zeby było ugotowane np. jabłko bo surowe raczej jeszcze nie no tylko jabłuszko mozna w zasadzie na takiej tareczce zetrzec i podawac razem z tym soczkiem z jabłka a banana podus widelcem i tyle ja własnie mam obawy co do banana czy meli nie uczulił