Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2007, 13:21

No i jestem mala juz sobie spi z godzinke i moze jeszcze pospi :ico_oczko: Tak pozatym to u mnie ok,wlasnie maz poszedl z przerwy znowu do pracy czasami przychodzi na przerwe do domku :ico_oczko: No i wczoraj mielismy troche leniwy dzien bo nam sie nic niechcialo robic ale fajnie bylo :ico_brawa_01: A moja Nicole robi to coraz to wieksze postepy teraz nauczyla sie sama wstawac z pozycji siedziacej wystarczy tylko ze sie przytrzyma przy tym mojej nogi albo czego kolwiek i ja patrze a mala juz na swoich nozkach sama stoi i sie tak lobuziersko przy tym usmiecha to ci moj maly kochany slodzik :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Iza ciesze sie ze podobasz sie sama sobie to jest wielka sztuka akceptacji siebie ktora niestety mi sie nie udala w calosci ale nie martwie sie tym az tak.. Brawa dla Matiego i za jego nowe umiejetnosci :ico_brawa_01: Moge sobie wyobrazic jak sie czulas cala noc bez Mateuszka nie bylo to latwe ale udalo sie :ico_brawa_01:

Aginka to fajnie mialas roboty.. Malwinka odkryla farbki i musiala je na wykladzinie wyprobowac o rety ja to bym chyba najpierw fotke zrobila a potem porzadek hehe :ico_brawa_01: :-D Ale mykobiety jestesmy silne i udalo ci sie wszystko posprzatac :ico_brawa_01: dla ciebie i dla Malwinki za talent artystyczny :ico_brawa_01:

Wrzosia to fajowo masz teraz wakacje i gratuluje :ico_brawa_01:

Spoznione ale bardzo szczere zyczenia dla Kourosha z okazji pierwszych urodzinek duzo zdrowka,milosci i radosci oraz samych pogodnych i slonecznych dni zycza Kristi z coreczka Nicole Ogromne buziaczki dla ciebie :ico_brawa_01:

Diem piekne zdjecie Kourosha w podpisie masz i jakie slodkie zabki :ico_brawa_01: :-D

A u nas pogoda dzis fatalna.. Pada deszcz i mokro i pada i niechce przestac.. :ico_placzek: Nie cierpie takiej pogody.. a tesciowie pojechali na urlop do Pl i ciekawe jaka oni maja pogode?? Bo tutaj u nas jest straszna.. :ico_olaboga:
A ja musze dzisiaj zrobic obiadek i to na dzisiaj koniec pracki musze jeszcze troche wyprac ale niechce mi sie i zrobie jutro..

Iza pytalas czy mi niedobrze?? To znaczy jak na ciaze to czuje sie znakomicie.. Mam czasami mdlosci i jest miniedobrze ale to szczegolnie rano.. i wieczorem a tak w ciagu dnia to mi tylko czasami slabo ale nie narzekam bo czuje sie bardzo dobrze i jest roznica bo jak bylam z Nicolcia w ciazy to nie czulam sie az tak pieknie jak teraz.. :ico_noniewiem: :ico_oczko: Wiadomo ze nie bedzie tak samo ale jestem troche sama w :ico_szoking: zobaczymy jak bedzie dalej :ico_oczko: :-D

Miejcie ladny dzien a ja teraz pobede troche na kompie i maly relaxsik sobie zrobie :ico_brawa_01: :-D

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

09 lip 2007, 14:29

Kristi, :ico_brawa_01: dla Nicolci za nowe umiejętności.

U nas dzisiaj słonecznie, od rana siedzę z Antolkiem na dworku i się grzejemy.
Wczoraj Antoś poznał polską koleżankę Lenkę i ugryzł Ją w palec :ico_olaboga: :ico_wstydzioch:
ale to nie było złośliwe, to wiem NAPEWNO, chyba chciał ją pocałować i mu nie wyszło, bo od razu jak tylko zobczył że ona płacze to sam też sie popłakał. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2007, 14:36

:ico_olaboga: Malwina - malarka ????? no dobrze ale niech swoją pasję czy zamiłowanie przelewa na papier nie na wykładzinę czy ściany .....

Awatar użytkownika
elvira22
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

09 lip 2007, 14:36

Obrazek

:ico_brawa_01: dla wszystkich dzieciaczków !!!

Co tam słychac po weekendzie ??
My siedzieliśmy w domu do 16 a potem pojechaliśmy na zakupy tak nam sie nudziło.W drodze powrotnej wstąpiliśmy do teściów na chwilę i przyjechaliśmy tak padnięci,że od razu poszliśy spać :ico_wstydzioch:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 lip 2007, 18:35

hej Baboski :ico_haha_02:
ja na chile tylko :ico_wstydzioch:
razem z synkiem dziekuje za cieplutkie zyczonka i za kciuki ... pogoda byla super, slonce swiecilo i tylko pod koniec zaczelo padac i kazdy nagle sie ozywil i porobily sie nietypowe grupki, dorosli zaczeli w deszczu geac w siake :ico_oczko: :ico_brawa_01: i takie tam ...
Kourosh byl caly dzionek na nozkach ... biegal po ogrodzie , obserwowal ludzi ... a ja poplakalm sobie w poduszke po tym jak zaczelam rozmyslac o minionych chwilach i o szczesciu, ktore rosnie tak szybko ... to juz rok :ico_szoking: !!!!! poszlismy spac pozno i wstalismy wczesnie :ico_noniewiem: a jaki balagan mialam w calym domciu :ico_olaboga: :-D i tak od 8 do 12.30 sobie sprzatalam :ico_haha_01:
to byl udany dzionek ...
Uwielbiam mego syna! moze wkleje tylko fotke w stroju zespolu pilkarskiego ... prosze sobie wyobrazic,ze wcale tak duzo zdjatek nie mamy z urodzin z bohaterem w roli glownej ... :ico_noniewiem:
podczas,gdy ja filmowalam lub kroilam torta nikt chyba sie nie pokwapil to pstrykania fotek :ico_zly: a jesli cykali ? sama nie wiem ... bede musiala popytac imprezowiczow :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-07-09, 18:40 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2007, 19:02

Diem fajnie ze sie urodzinki udaly.. sama juz ciekawa jestem jak to bedzie jak Nicole za niedlugo bedzie miala swoj roczek.. tez mi trudno uwierzyc jak ten czas szybko leci.. :ico_noniewiem:

A moja Nicole sobie zasnela i mam nadzieje ze jeszcze bedzie spac bo ja za chwilke ide na moj serial a pozniej sie mala obudzi na kolacje i dopiero zasnie o 22 30- 23 00 takze musimy z mezem nabrac sil teby sie tym malym slodkim naszym skarbusiem zajac :ico_oczko: Dzisiaj juz nie bede miala czasu wejsc ale od jutra jestem znowu z wami buziaczki wielkie dobrej nocki paa

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

09 lip 2007, 19:32

diem, super że urodzinki się udały :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A pogoda w niedzielę była fenomenalna. Ekstra.
Powiem Ci że nasz Antoś ma chyba tylko ze dwie dobre fotki z urodzin...bardzo żałuję :ico_placzek:
ale aparat nam się zepsuł akurat na ten dzień :ico_zly:
Ech , złośliwość rzeczy martwych.
Kristi pisze:Maggie ale masz madrego syneczka.. Taki maly dzentelmen rosnie z niego,pewnie chcial Lenke pocalowac i wyszlo mu inaczej ale ze tez zaczal plakac to jestem serio zdziwiona no jakie dzieci sa madre.. malutki widzial ze Lenka placze to tez sie sam biedaczek rozplakal.. :ico_brawa_01: wielkie :ico_brawa_01: dla kochanego Antosia :ico_oczko:

hehe, dzisiaj uczyłam Antosia jak się całuję w rączkę damy :-D
Kristi, śliczne foteczki Nicolci.

[ Dodano: 2007-07-09, 19:36 ]
diem,
Kouroshek był piękny w swoje święto :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
elvira22
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

09 lip 2007, 19:36

Ja tylko na chwilke.
Zuzka już w łóżeczku,mężu zasnął przed tv...a ja ?? ja się nudze...

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

09 lip 2007, 19:52

witam

Kristi, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Nicolki za nowe umiejętności
super ze i ty sie dobrze czujesz....fasolka chyba wie ze ma starszą siostrę dla której ty musisz byc w pełni sił :-)
diem, cudne ma włoski Kourosh...fajnie ze imprezka sie udała...my w piątek..już mam stresa
elvira22, mati tez już spi..a mąż na rybach więc mam wieczór dla sibie....zrobilam sałatke.....zjem...a pozniej :ico_pranko: :ico_prasowanko: :ico_prasowanko:

Maggie tosiaczek jest słodziutki..mały dzentelmen.. :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
elvira22
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

09 lip 2007, 19:55

Ja tez idę coś zjeść,bo zaraz mnie do fotele przyzsie

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”