Iza ciesze sie ze podobasz sie sama sobie to jest wielka sztuka akceptacji siebie ktora niestety mi sie nie udala w calosci ale nie martwie sie tym az tak.. Brawa dla Matiego i za jego nowe umiejetnosci

Aginka to fajnie mialas roboty.. Malwinka odkryla farbki i musiala je na wykladzinie wyprobowac o rety ja to bym chyba najpierw fotke zrobila a potem porzadek hehe

Wrzosia to fajowo masz teraz wakacje i gratuluje

Spoznione ale bardzo szczere zyczenia dla Kourosha z okazji pierwszych urodzinek duzo zdrowka,milosci i radosci oraz samych pogodnych i slonecznych dni zycza Kristi z coreczka Nicole Ogromne buziaczki dla ciebie

Diem piekne zdjecie Kourosha w podpisie masz i jakie slodkie zabki

A u nas pogoda dzis fatalna.. Pada deszcz i mokro i pada i niechce przestac..

A ja musze dzisiaj zrobic obiadek i to na dzisiaj koniec pracki musze jeszcze troche wyprac ale niechce mi sie i zrobie jutro..
Iza pytalas czy mi niedobrze?? To znaczy jak na ciaze to czuje sie znakomicie.. Mam czasami mdlosci i jest miniedobrze ale to szczegolnie rano.. i wieczorem a tak w ciagu dnia to mi tylko czasami slabo ale nie narzekam bo czuje sie bardzo dobrze i jest roznica bo jak bylam z Nicolcia w ciazy to nie czulam sie az tak pieknie jak teraz..

Miejcie ladny dzien a ja teraz pobede troche na kompie i maly relaxsik sobie zrobie