Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

10 lip 2007, 16:09

hej

u nas jest tak. jego rodzina jest ok, ale ponieważ z teściami na jednym podwórku mieszkamy to czasami są spiecia, teściowa przyzwyczajona że o wszystkim decyduje i rządzi a tu nie może mną i jeszcze moim mężem nie pozwalam za bardzo rządzić i dzieckiem tez się staram żeby nie rządziłą choc słabo mi to wychodzi. ale ogólnie są w porzadku i traktuję ich jak rodziców. z moją mamą mąż żyje ok, choć tez są kwestie które go denerwują - moja mama zarabia b dużo ale nic z tego nie ma bo uwielbia wydawać na głupoty i to podejście go denerwuje. ja jestem nauczona przez nia tak samo robic i bardzo z tym walczę :ico_oczko: z tata nie mam prawie wcale kontaktu i tu nie ma problemu. ale moim zdaniem zawsze miedzy 2 rodzinami beda male spiecia bo zawze to inne wychowanie i podejscie do zycia. tym bardziej jak sie zyje obok siebie jak my.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lip 2007, 16:23

a to nie widzialyscie mnie nigdy????
No jak nie - z tym brzucholem wielkim :ico_oczko:
:-D :-D a teraz ten brzuchol mi na ramieniu caly cza wisi :-D normalnie Łucja rules!!! nic sie nie da zrobic, bo mama najwazniejsza sie nagle zrobila, a tata be, i mama caly czas z dzieckiem. tylko sie pochwale, ze ona juz za grzechotka wodzi wzroczkiem, kciuka ssie i swiadomie sie usmiecha (zwykle do grzechotnika :-D )

a gdzie edi? jak jej nie bedzie to kto nam nowy temat zapoda?

[ Dodano: 2007-07-10, 16:24 ]
moja mama zarabia b dużo ale nic z tego nie ma bo uwielbia wydawać na głupoty
u mnie moj maz tak robi. w piatek w tesco bylismy i przez niego wydalismy prawie 400 zl, z czego na Luske tylko 60, a reszte nie wiadomo na co, bo juz nic do jedzenia w lodowce nie ma :ico_olaboga:

lilo

10 lip 2007, 16:32

Jasnie Pani :) brawa dla Łucji :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a gdzie edi? jak jej nie bedzie to kto nam nowy temat zapoda?
Bieda bez niej, bieda :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lip 2007, 17:20

lilo, piekny wiersz masz w podpisie. twoj?

edi
Jestem mózgiem tego forum!

10 lip 2007, 18:32

to zadam takie pytanie bo własnie dzis mnie gnębiło co tu zacząc czytac.juz wszystko przeczytałam w domu.z biblioteki wypozyczyłam 2 ksiązki nurowskiej i cos mi nie wchodzą.przeglądnełam allegro i zauwazyłam ze coelho ma nową ksiązke.boze jaka ja teraz do tyłu.kiedys wszystko na bieząco wiedziałam a teraz :ico_noniewiem: .no wiec kupiłam sobie "czarownica z portobello" starsznie mi sie jego ksiązki podobają.wszystkie czytałam a wiekszosc mam w domu.chyba posprzedaje.
poleccie mi cos.ale takiego co starsznie starsznie wam sie podobało.

[ Dodano: 2007-07-10 ]
a mi najbardziej z SDM utkwiła w pamieci "majka " grał na gitarze chłopak co sie kochał we mnie.a ja kochając R dałam mu kosza.ale slicznie to spiewał.zresztą wszystko slicznie spiewał i grał.

Gdy jestem sam myślami biegnę G e C d
Do mej najdroższej, jak rzeka wiernej
O Majka! Nie jestem Ciebie wart
Majka zmienił bym dla Ciebie cały swiat...

...Miłośc tak wielka już się skończyła
Bo przecież Majka mnie opuściła
O Majka, Nie byłem Ciebie wart
Majka, zmieniłbym dla Ciebie Cały świat...
ale to były czasy :-)

BeataW
Wodzu
Wodzu

10 lip 2007, 20:17

poleccie mi cos.ale takiego co starsznie starsznie wam sie podobało
Zalezy jaką literaturę lubisz,ja kryminały z domieszką humoru,dlatego ubóstwiam powieści krymianle COBENA,dla mnie to,co on pisze to mistrzostwo świata,nie dość,ze cały czas akcja trzyma w napięciu,to jeszcze dialogi tak dowcipne,że czasami pokładałam się ze śmiechu :-)

lilo

10 lip 2007, 20:20

lilo, piekny wiersz masz w podpisie. twoj?
Niestety nie, to piosenka SDM'u :ico_oczko:

"Majka" mi się jakoś nie podobała, ale mąż czasem śpiewa :ico_oczko:

edi muszę pomyśleć, bo tyle tego było......

edi

11 lip 2007, 13:35

"Majka" mi się jakoś nie podobała, ale mąż czasem śpiewa
ze ja sobie grajka za męza nie wziełam :ico_olaboga:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

12 lip 2007, 10:28

mój do muzyki tez się nie garnie a najgorsze że i do tńca ni - a ja kocham tańczyć, na dyskotece czy weselu mogę z parkietu nie schodzić....a jak to u Was wygląda?

BeataW
Wodzu
Wodzu

12 lip 2007, 10:41

a jak to u Was wygląda?
My się pod tym względem dopasowaliśmy,bo oboje lubimy tańczyć i na imprezach typu wesele,Sylwester na ogół tańczymy razem ze sobą praktycznie cały czas; wykonujemy kilka obowiązkowych kawałków np z panną młodą czy panem młodym,a potem już cały czas razem... :ico_oczko:

Wróć do „Kącik dla rodziców”