Aginka pisze:MAMY 3 ZĘBOLKA
dla Malwinki
Aginka pisze:MAMY 3 ZĘBOLKA ...
a ktoregos dnia po prostu przejdzie wzdluz caly pokoj i tak juz zacznie biegac , a mama za nia czekamy na ta chwileKristi pisze:No tez mysle ze malutka Nicole za niedlugo zacznie sama chodzic bo widze ze z kazdym dniem jest coraz smielsza
elvira22 pisze:Mamy dwa nowe nabytki zębowe !!!
Właśnie przed chwilą stoczyłam z Zuzką poważną walkę,żeby się przepchać z palcem przez jej język do tych zębolków !!!
Małej przebiły się:górna i dolna dwójeczka,a lada dzień powinny się przebić lewe dwójeczki !!!
Aginka pisze:Dobry wieczór ....
Na początek .... chwalimy się ... MAMY 3 ZĘBOLKA ... uf wkońcu się pojawił .... ale z niecierpliwością czekamy na kolejne ... bo można zwariować ....
Kristi pisze:Maggie super ladne zdjecia Tosiaczka w podpisie Nie rozumiem tylko tego suwaczka bo moj angielski troche kiepski jest i rozumiem tylko niektore pojedyncze slowa za to niemiecki wychodzi mi super to wazne..
Kristi pisze:no ja i moj maz bedziemy mieli w sierpniu 3 latka po slubie cywilnym od tej daty liczymy nasze rocznice a jak by wziasc koscielna to bedziemy mieli we wrzesniu 2 latka a 1 stycznia znamy sie juz z mezem 4 lata ok juz cie nie zanudzam Maggie Buziaki
Kristi pisze:A ja jestem w trakcie prasownia i znowu jestem glodna.. co jest ze mna???
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość