basik-mnie wydaje sie, ze to drugie drozsze lepsze, ale kompletnie sie nie znam, po prostu bardziej mi przypomina te bardzo drogie nosidelka firmy Baby Björn.Ja tez sie rozgladam, bo to wygodnejsze, jak juz musimy pokazywac swiat to bedzie wygodniej i bedziemy mogly przy okazji cos zrobic bo obie rece wolne
caro-a z jakiej firmy Ty masz, bo pisalas, ze jestes zadowolona?
Justynat-moja tesciowa tez kupila nam do chrztu na 74 i wygladal w tym jak sierotka-taki utopiony, ale na szczescie mozna bylo wymienic.A czemu ta chrzestna kupila takie duze, skoro 74 to generalnie dla 9 miesiecznych jest?
Ja ubralabym w to w czym bedzie mu ladniej, w koncu to wyjatkowy dzien a chrzestnej matce powiedz , ze na Wigilje jej ubranko bedzie jak ulal na Cyprianka.
Mróweczka, ja na obczyznie jestem od ponad dwoch lat i wciaz czuje sie samotna, w sumie zadnej przyjaciolki od serca tu nie mam i wciaz tesknie za znajomymi.fajnie byloby moc z kims na spacer, bo z Antosiem to tylko jak na razie ja gadam a on sie smieje a czlowiek potrzebuje czasem pogadac z druga osoba...Maz po calych dniach w pracy , wiec mam podobnie jak Ty
Kasik-musze kupic na pierwsza randke garnitur czy mnie zwolnisz z takiego obowiazku, postaram sie Antonia tez wystroic, zeby Wikusia nie marudzila, ze jej nie pasi
Postaram sie cos wykombinowac, zebysmy mogli sie spotkac, bo w tym ostatnim tygodniu bedziemy w gorach, ale cos sie wymysli.Masz polska komorke?JA podam Ci nr swojej polskiej: 0692264552.Do zobaczenia, bo ja juz w sobote wyjezdzam.Zdrowka dla Wiktorii.Taka slodka kobietka musi szybko wyzdrowiec.
Mordeczka-mi nie chodzilo o picie w samolocie, tylko o ten czas zanim wsiadziesz do samolotu, po odprawie paszportowej, kiedy juz musisz czekac w poczekalni na wsiadanie.Czasem to sa 2 godziny a minimum 45 minut.Dowiedz sie jak masz przygotowac picie dla Kacpra, zebys mogla to wniesc w bagazu podrecznym.Ale jak piszesz, ze to nie na 100 %, choc zycze, zebys jednak mogla pojechac, bo wtedy jak maz wroci z pracy to ma uslyszec jak trzasniesz drzwiami, a on niech sobie radzi z czworecka.Moze choc troszke wtedy odpoczniesz.
[ Dodano: 2007-07-12, 19:10 ]Gabrysia, moj maly tez mi daje dzis popalic, uff, az glowa mnie boli, atu jeszcze sterta ubranek do uprasowania i musze to dzis zrobic, bo jutro pakowanie przed sobotnia podroza.Moj tez potrzebuje dwoch pieluch i smoka
Pamietacie to wiadro do kapieli, ktore Wam pokazywalam jeszcze w ciazy, ze tutaj dzieci w takich wiadrach kapia?Otoz od dzis i my mamy takie cos.Maz trafil na likwidacje sklepu dla dzieci i dostal takie wiadro za grosze, wiec zobaczymy co na to nasz maly dzis powie.W sumie wanienka jest juz na niego ledwo, ledwo-jakby sie wyprostowal to juz za mala
Postaram sie zrobic pare fotek podczas kapieli-to Wam pokaze-mam nadzieje, ze zadne pedofilskie oczyska na nasze forum nie zagladaja