Pruedence, super ze u Ciebie wszystko w porzadku i chyba humorek od razu lepszy...

Tak trzymaj.
kasia1983, za te porzadki to szacuneczek

Ja nie mam na nic siły. Jak pomysle, ze jeszcze musze troche poprasowac to az mi niedobrze na sama mysl. Niech w koncu zrobi sie troche chłodniej, bo zwariuje!!!!
ja odmowilam bo chce sei sama dzieckiem nacieszyc i sama go wychowac
Basiu, ja tez chciałam ale nie widziałam swojej mamy od tylu lat i tak bardzo sie za nia steskniłam ze jak zaproponowała ze przyjedzie to zgodziłam sie bez mrugniecia okiem. Poza tym ona przyjedzie jak Mały bedzie miał miesiac, wiec na poczatku i tak bede sama z R.
Kasia3, a ja dostałam pieluchy z Pampersa a chusteczki z huggis. Chciałam wszystko z huggis ale jak ktos daje to nie bede przeciez nosem krecic. Później kupie sobie huggis. Korzysc jest taka, ze bede miała porównanie obu firm.
Co do wózka, to mam juz upatrzony od kilku miesiecy. I odkad go wypatrzyłam to przestałam szukac bo jeszcze bym zmieniła zdanie...

Kupujemy PegPerego Piko... cos tam, nie pamietam dokładnie. Mezus ma za zadanie zamówic ten wozeczek jak ja bede w szpitalu, albo sama go zamówie jak ze szpitala wyjde. Na przesylke czeka sie ok 3 dni roboczych, wiec spoko.