Kocura Bura, gratuluje MGR i dobrych cukrowych wyników
Plastelinka dobrze że możesz już z nami udzielać się na TT, oczywiście czekamy na wieści i fotki z zakupów
Dominisia, tak, to ja miałam tą spuchniętą powiekę, ale obyło się bez przykładania niczego,po prostu w ciągu dnia powieka wróciła do normy i teraz już jest ok. Gdyby Tobie opuchlizna nie schodziła możesz zaparzyć herbatę i przykładać lub ziele świetlika, mam nadzieję że u Ciebie to też będzie chwilowe jak u mnie
ja dzisiaj rano byłam na badankach: mocz, krew i poziom cukru na czczo.
wpadłam też do tesco i kupiłam sobie wkładki laktacyjne z belli 30szt. za 8,19zł taniutko nawet na allegro drożej je sprzedają.
byłam też u lekarza rodzinnego po skierowanko do diabetologa bo ja już sama nie wiem czy wszystko jest ok czy nie. Moja lekarka rodzinna twierdzi że przesadzam, bo żadnej cukrzycy ciążowej nie mam i żebym nie robiła z siebie chorej bo chora nie jestem
no to jej powiedziałam że po prostu się martwie i dała mi to skierowanie chyba dla świętego spokoju. Może i przesadzam z tym cukrem ale wynik wyszedł podwyższony a ja nie chce tego zaniedbać, prozmawiam z diabetologiem to może się troche uspokoję
też bym chciała żeby z tym moim cukrem było wszystko oki, no ale zobaczymy co powie w środe diabetolog....uffff ale się rozpisałam teraz wam już nie przynudzam tylko uciekam na obiadek do mamusi