Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lip 2007, 17:02

małolata, To prawda bo ja mam już synka i córcie a to córcia jest oczkiem w głowie tatusia ,ale za synkiem tez szaleje a jak wczoraj się mu potwierdziło że to syn to cały czas chodził za Kubą i mu tłumaczył że jest taki śliczny jak tati a niedługo będzie brata miał też takiego ślicznego :ico_oczko: na usg sie śmieliśmy że maluszek ma nos za mamą a on kolegą opowiadał ze nos ma za mną ale ważne aby reszta była za nim (wiadomo o co mu chodzi) no ale skoro lekarz powiedział to na pewno to najważniejsze ma za nim dumny tata :-D

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lip 2007, 18:31

Małolata, :ico_szoking: wybrzuszyło Cie faktycznie. Masz wiekszy brzucholek od mojego, sliczny jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Viola, super wyglądasz i brzuszek piękny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Frydza i urmajo, wasze ksiezniczki sa przepiękne!!! Urmajo, Majeczka juz taka duza jest... :ico_szoking:

A nasze suwaczki faktycznie biegna jak szalone. Ja za 18 dni juz bede miała przy sobie swojego Księcia!!! :-D :-D :-D

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

12 lip 2007, 19:25

wisienka24, czy Ty jestes nastepna na Brzuszkach w kolejce do rozdwojenia?Bo ja teraz to Was tylko czasem podczytuje(brak czasu na wiecej) i kibicuje , w koncu bobasek madziorki wyszedl z brzuszka i nie wiem komu teraz kibicowac?

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lip 2007, 20:02

Faktycznie dziewczynki to coreczki tatusia a moja niunia to juz calkiem bo zrobila prezent tatusiowi i urodzila sie w Dzien Ojca :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lip 2007, 20:08

katrin, jeszcze nie, Kochana. Jeszcze sporo dziewczyn jest przede mna. A ja tak sie troche wepchałam w kolejkę, bo oryginalnie mam termin na 9 sierpnia, ale 30 lipca bede miała CC planowana, ale nie na zyczenie (nie wiem dlaczego zawsze to podkreslam, chyba chce sie troche usprawiedliwic) :ico_wstydzioch: wiec wepchałam sie do lipcówek troche bez pytania... :ico_wstydzioch:

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

12 lip 2007, 22:47

wisienko, ale i tak nie mamy Ci tego za złe i przyjmujemy z otwartymi ramionami! :ico_oczko:

katrin

13 lip 2007, 00:06

wisienka24, ja tez mialam w koncu CC i tez nie na zyczenie :ico_haha_02:
I ja troche odwrotnie niz Ty, zamiast zalapac sie na kwiecien jak mi wyliczono, to doczlapalam do 5 maja.Jesli moge Ci cos poradzic to przystawiaj malego od razu po zabiegu do piersi, nawet jak tam nie bedzie jeszcze nic lecialo.Ja przez CC mialam problemy z laktacja, ale dalismy rade je pokonac przez to, ze maly ssal zawziecie mimo pustych cycoszkow :ico_wstydzioch: Dokarmialam go dopiero na trzeci dzien i to NIE BUTELKA lecz strzykaweczka z mala extra nasadeczka i dzieki temu mysle karmie piersia mojego wielkiego glodomorka juz bez zadnego dokarmiania.Na poczatku bylo ciezko, bo czlowiek marzy o wyspaniu i odpoczynku, ale warto przetrwac bo karmienie piersia jest naprawde wygodne i zdrowe.Ja zaluje, ze nie pilam pod koniec ciazy tych herbatek na laktacje-pewnie mleko pojawiloby sie wczesniej,dopiero pozniej przeczytalam, ze te herbatki sa i dla ciezarnych :ico_puknij:
Przepraszam jesli Cie to nie interesuje, bo zaplanowalas np. od razu karmienie butelka.
Bede trzymala kciuki za Ciebie i reszte ciezaroweczek.

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 lip 2007, 00:21

dziewczyny super brzucholki :ico_brawa_01: malolata jestem pod wrazeniem :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2007, 02:28

katrin, dzięki ogromne za rady :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Własnie martwiłam się o to, ze nie bede mogła karmic po CC. Mój ginek mi mówił, ze to nie ma zadnego znaczenia ale i tak sie martwiłam. Jutro kupie sobie ta herbatke na laktacje (mam nadzieje ze w USA taka maja) i bede ja pic juz teraz, bo do porodu zostało 18 dni, to juz chyba moge zaczac pic...

Jeszcze raz dziekuje za rady i za podtrzymanie na duchu. :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

13 lip 2007, 08:41

Cześć dziewczynki! Już nie pamiętam kiedy ostatnio chwliłam się swpoim brzuszkiem. Niedawno wyglądałam tak:
Obrazek
Duży nie? To był jakiś 22-23 tydzień. Bardzo wcześnie mi brzusze wyrzuciło. W czwartym miesiącu wszyscy myśleli, że jestem w 6, myślałam, że będzie dwa razy taki, ale jakoś teraz nie przybywa mu tak dużo.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”