Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

13 lip 2007, 13:05

Bardzo dobrze :ico_brawa_01: Mi na dobre nie wyszła choroba bo cały tydzień leżałam w łóżku i z nudów wcinałam co popadnie. A mój kochany mąż tylko mi dinosił i donosił :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

13 lip 2007, 13:07

Ja ostatnio na wagę wchodziłam 2 tygodnie temu. Wtedy było +3kg, ale teraz na pewno dużo więcej. Do 6 miesiąca nie przytyłam nawet grama, a potem jak wystrzeliłam... :ico_szoking: Obawiam się, że przez 3 miesiące zdążę przytyć 20kg! :ico_placzek: A najgorsze, że mam straszną ochotę na słodycze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2007, 13:08

co d wagi to ja mało przybieram ostatnio jak mnie ważyli to przytyłam 2 kg :-D a muszę wam coś powiedzieć bo mamcia do mnie dzwoniła aby mi to opowiedzieć moja kuzynka która obecnie mieszka w Anglii ze swoim mężem i będzie miała małego mulatka :ico_oczko: i termin ma podobnie jak my była z jakiś miesiąc temu w Polsce i przy okazji poszła sobie zrobić prywatnie usg bo u nas niby taniej to lekarz na 100% powiedział jej że będzie chłopak a właśnie dziś dzwoniła do swojej mamy aby powiedzieć że jednak poszła tam w Anglii na usg aby potwierdzić i lekarz tam jej powiedział że będzie na 100% dziewczynka i jak tu być mądrym :ico_szoking: i chyba zostało jej teraz czekać aż urodzi to będzie wiedział co będzie miała :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

13 lip 2007, 13:16

Mi się zawsze wydawało że chłopaka z dziewczynki można zrobić bo zawsze może się tam gdzieś zawieruszć ale jak już dobrze widać na usg siusiaka to już gorzej zrobić z niego dziewczynkę. Ale dziś byłam w sklepie i koleżanka mi powedziała że jej znajomy też miłą mieć chłopaka a urodziłą się córcia. No i bądź tu mądry :-D

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

13 lip 2007, 13:17

OOO Kurcze!!!! :ico_szoking:
No ale jak to..... :ico_placzek: Ja się ie zgadzam. Bunt :-/
Ale ja chcę wiedzieć na pewno! Wymaluję pokój w samochodziki albo coś takiego, a będzie panienka????? Wpadam w panikę...
No ale chyba siusiak Kubusia to naprawdę siusiak, a nie pępowina np?!
Obrazek
No same popatrzcie! Na co to Wam wygląda???? W sumie lekarz powiedział, że siusiak i niby mam też zdjęcia z boku i cały czas jest między nóżkami ale po tym co napisała Ika sama już nie wiem. A chce wiedzieć!

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

13 lip 2007, 13:28

U mnie na USG też dokładnie było widać siusiaka więc nie liczę na dziewczynkę. Ale lepiej jeszcze nie maluj pokoju w smochodziki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2007, 13:29

kilolek, no mi to wygląda jak prawdziwy siusiak a u mnie lekarz nic nie mógł zobaczyć a że byliśmy z córą to może tak na odczepnego powiedział już sama nie wiem :ico_noniewiem: bo tak jak robił to usg to niby z tego co pokazywał to moje dziecko ma większe jajka niż mózg :ico_szoking: A tak wam sie pokaże jakie mam narazie opcje zimowe dla dziewczynki i chłopca bo już teraz to też nic nie wiem już sie oswoiłam ze to chłop będzie Obrazek Obrazek a tak właśnie propos to jak miałam zwykłe usg to gina tez na początku powiedziała że chłopak ale potem powiedziała ze sie pomyliła że to była pępowina miedzy nóżkami bo z innego konta zobaczyła płyny w niej a siusiak raczej nie ma w sobie tylu płynów już sama nie wiem może maluszek naprawdę ma większość pępowiny schowane miedzy nogami a on mi siusiaka wmawia :ico_noniewiem: i ile człowiek może sie przestawiać teraz kupuje tylko neutralne i tyle :-D

[ Dodano: 2007-07-13, 13:32 ]
Ale same zobaczcie bo to jest niby zdjęcie jajek ale ja tam nic nie wiedzę może wy coś zobaczycie Obrazek

[ Dodano: 2007-07-13, 13:50 ]
zobaczcie jaki program znalazłam http://www.pcworld.pl/news/84369.html jestem ciekawa ile w tym prawdy :ico_noniewiem: :-D

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

13 lip 2007, 13:51

Jeden i drugi słodziutki :-) Mnie jeszcze czeka zakup ubranka na zimę

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

13 lip 2007, 13:55

Ale lepiej jeszcze nie maluj pokoju w smochodziki
No na pewno muszę umeblować pokój zanim się dziecko urodzi. Stara przesądy mnie tylko wkurzają. Może samochodziki to nie, ale miałam obmyślony plan co do ego pokoju, a dla dziewczynki nie pasuje. No i nie wiadomo jakie ciuszki

Ika, jak ja byłam na usg to lekarz od razu jak tylko dotknął tą "sondą" (nie wiem co to jest) brzuch, zanim ja jeszcze w ogóle zobaczyłam dziecko już krzyczał "widzę fiutka!!!!) i potem przez 30 min. już rozmawialiśmy o "nim" czyli chłopaczku i nie wycofał się z tego, więc może skoro był taki pewien to i ja mogę... :ico_noniewiem:

Fajniutki masz te ciuszki. Przygotowana jesteś na każdą ewentualność! Ja też mam coś w podobie tego granatowego, jest zielony (może morski..) i z perełkami, ale jak się uprę to i dla chłopaczka się nada. Tyle, żę duży bardzo, bo na 74. Akurat dostałam po innym dziecku. Pewni mi się nie przyda, bo jest bardzo ciepły, a jak Kubuś bedzie miał 74 to już wiosna będzie.

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

13 lip 2007, 14:03

Ja maluję pokój na kolor który będzie pasował i do chłopaka i do dziewczynki. I tak na razie łóżeczko będzie stało u nas w sypialni. A ciuszki kupuje we wszystkich kolorach prócz różowego. Dla takiego niemowlaka i tak chyba nie ma co wymyslać.
KIKOLEK jak lekarz był taki pewny to raczej niespodzianki nie będzie chociaż różnie bywa. U mie też powiedział że chłopak i my z mężem też od razu zauważyliśmy siusiaka ale na 100 się nie nastawiam raczej na 99% :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”