Dorota M. dobre z tą karmą dla zwierząt!!!
No neiźle isę uśmiałam, no dobrze chcieli Ci młodzi i gest się liczy ale brzmi to po prostu bosko!!!
Na tym weselu w zeszłym tygodniu co byłam to zbierali pieniądze na hospicjum w naszym mieście. Też fajnie!
hakkate ja też tak miałam kilkakrotnie, że ktoś sie zapoowiadał, ja sprzątałam jak głupia, a potem nic z tego nie wychodziło. ale pocieszające zawsze jest to że przynajmniej jest ładnie w domku!!
Iwona77 Bartuś kilka razy puścił mleczko nosem przy ulewaniu, zobaczyłam to przez przypadek jak przecieralam mu buźkę z mleka, a nawet wtedy poleciało razem z wydzielinką z noska, takie smareczki, hihi:)
asiam_26 no to nie za fajnie było jak wróciliście!! Malutki uzmysłowił sobie jak tesknił jak Cię usłyszał... Mój bartuś kilka razy ,mi strasznie płakał jak go przystawialam do piersi po wcześniejszym karmieniu z butli. Mój Łukasz podawal Bąbelkowi jak byłam w szkole. I dosłownie zanosił się od płaczu jak mu tak szybko nie lecialo jak z butelki. Bałam się że tym razem też tak bedzie, ale na szczęście nie. Wszystko bylo w porządku!!
Mój szkrabik zasypia zawsze po kąpieli tak do godziny czyli do 21 zasypia. Wszystko zależy czy wcześniej je czy nie dokarmiałam go przed kąpielą. Jeśli jest głodny to budzi się koło 22-23. Zasypia do 5-6 rano, a ppotem 8-9:30 wstaje. Ale dzis jest nie za fajnie bo jadł o 19:20 i nie obudził się jeszcze. Cholerka zoudzi mi się pewnie o jakiejś koszmarnej porze... W ciągu dnia zasypia około 11-12, potem koło 14-15 i 7-18 ale drzemki sa krótkie koło 40minut do 1,5 godz.
karolas super mówisz na Melcie- Amelajda!!!
Starsznie mi się podobają takie wymyślne zdrobnienia imion. Ja w ogóle jestem mistrzynią w słowotwórstwie!! Wszyscy się śmieją jak ja tworzę!! Bartuś ma czkawowicę zamiast czkawki, ma pystrzoszek zamiast buźki, częsidufę zamiast pupki i w ogóle dużo tego!!!!
A teraz to zmykam bo jesteśmy dziś umówieni z mężem na randewu!!!!
[ Dodano: 2007-07-13, 23:29 ]Acha, mialam dodać jeszcze jedno. Ciągle piszecie ze jakieś cudowne wypieki wam wychodzą i zdjęcie jednej naszej utalentowanej hekkate było więc postanowiłam spróbować i zrobiłam biszkopcik z budyniem i galaretka i dodałam do ciasta banany!!! mniam!!!