MAGDZINKA to fajnie, ze tak miło spędziliscie weekend pod namiotem hi hi.
A masz moze jakies namiary na to pole namiotowe w jastarni? jakąs strone www. lub adres? chętnie popatrzę sobie jak tam to wyglada bo znam pole ze słyszenia moich teściów którzy jezdzą od paru dobrych lat do Dzwirzyna na pole największe na pomorzu i sobie bardzo chwala i tak mysle czy by za rok sie nie wybrac ale chciałabym zobaczyc tez to pole w Jasarni ;)
Poza tym szarlotka wyszla pycha, pycha ze wszystkim slinka ciekła tylko był jeden mankament-spód był( był po po szarlotce ani sladu juz hi hi) był bardzo płaski i nie mogłam wyjac z blachy tych kawałków wszystko sie rozlatywało

ale jakos dziś z drugiej strony jakby więcej troszke tego spodu i wychodziły ładnie. poza tym nie weim czy moze za duzo tych jabłek nie dałam ale dałam słoik o ma 900gram no i moze jakbym na mniejsza blaszke to zrobiła to byłby spód grubszy co myslisz?
Ale w smaku rewelacja tak zajadali i zachwalali jak nigdy hi hi
A my od dziś za równe 2 tyg. wyjezdzamy nad morze do Ustronia Morskiego ale do domku z aneksem kuchennym-troche drogi to dla nas interes w porównaniu z polem namiotowym ale jeszcze tego roku nie chiałam brac Amelki pod namiot tym bardziej ze to ryzyko kurcze z ta pogoda teraz nad polskim morzem to domek pewniejszy; tescie dzis pojechali i kurcze zobacz całe prawie 2 tyg. padało i ziemia mega mokra no nie wiem

ale oze teraz im pogoda dopisze za to i im sie uda wypoczac przy pieknej pogodzie. Licze ze i nam pogoda dopisze za 2 tyg. życze sobie by było tak pieknie jak dziś no moze z nieco niższą temp. bo 35 w cieniu to przesada a tyle dzis u nas było