Dzien dobry
A u nas pogoda duszna.. jest takj goraco i parno poza 30 stopni w samym cieniu jest 31 stopni troche mi slabo ale dojde do siebie
Pozatym wczoraj zrobilsmy sobie po polodniu grilla i dzisiaj tez sobie zrobilismy zamiast obiadku a wieczorkiem wypijemy sobie winko nie duzo ale troszke (lampke) moge wypic
A dzisiaj to i mala Nicole byla w swoim baseniku ale jej sie podobalo
POzniej wam sie pochwale i wkleje pare foteczek takie ochlodzenie bo przy takiej parowie jak dzisiaj mamy to trzeba sie chlodzic..
Mala sie chlapala a mamusia z tatusiem moczyli nozki ale super odprezenie i orzezwienie bylo
No i nawet malej Nicole bylo za cieplo za goraco na ogrodku i chciala isc do domu dawala znac i plakala a jak juz bylismy w domku to sobie zasnela i spi do tej pory jednak przy takiej pogodzie to czasami lepiej w domu pobyc bo strasznie goraco jest..
Iza,Iwona to fajnie ze sie urodzinki waszych chlopuniow udaly
Pozniej tylko opowiedzcie tak dokladniej jak bylo i foteczki koniecznie pokazcie
Aha mam pytanko o ta zabawe z tym ze sie kladzie pieniadze,karte graficzna,kieliszek.. o co chodzi dokladniej??? Bo moze tez bym zrobila tak i ciekawe co mala wylossuje jak byscie ktoras mogla to mi powiedzcie o tej grze ze szczegolami ok dzieki
Maggie to fajnie ze Antos to taki maly pieszczoch.. moja Nicole tez lubi sie przytulac i to z kazdym dniem coraz wiecej
Ale buzi mi narazie sama od siebie nie daje ale jeszcze ma czas
Kazde dzieciatko jest inne i ma swoj czas na wszystko