Kochana
Marzenko co tez ty piszesz??? a my??? Przeciez jestes dla nas najlepszą, nawspanialsza i najwazniejszą przyjaciółką... Jesteś naszym dobrym serduszkiem i przewodnikiem po krętych i trudnych ściezkach maciezyństwa.... I wogóle jesteś cool babeczka... i jak będzie trzeba to nawet z końca świata przylecimy do ciebie, utulimy, wycałujemy i dodamy sił, bo przeciez po to tu wszystkie jestesmy...
a rodzine twoją to ja bym baaaardzo chętnie op.... ła (a humorek mam akurat w sam raz na to)... jak tak można cię zostawić samą sobie bez nawet chwili wytchnienia i bez pomocy... powinni się wstydzić!!!!
[ Dodano: 2007-07-16, 11:32 ]miałam się nie żalić, ale tak mnie nerwy trzymają, że musze wam napisać
czy za zabicie ciotki dostane wysoki wyrok???
tak mnie w..... jak nie wiem co...
licze już dni do wylotu do PL... tzn. ona nie jest taka zła, ale jak sobie coś umysli to umeczy człwoieka na całego
dzisiaj np. wpadła na pomysł, że pójdzie z mala na spacer o 7:20
i od tej godziny mnie popędzała z karmieniem malej, umyciem, ubraniem itp.... niewazne, że ja padnięta totalnie po wczorajszym dniu, że w nocy wcale nie lepiej było... NIE!!!! ona chce iśc na spacer z mała o 7 rano!!!! ale ja wredny i uparty babsztyl jestem i dotrzymałam ją w chałupie do 9:30
no, przy okazji się nasłuchalam, że jestem guzdrała, mecze tylko Viki bo ona tez juz by chciała iśc na dwór
, spioch itp...