[ Dodano: 2007-07-16, 17:28 ]
Ika prosze o @ Twojego
`niczka85@wp.pl Wy się śmiejcie ale takie pomyłki się zdążają z pierwszym dzieckiem w szpitalu jak byłam na usg powiedzieli że chłopak będzie no i tak żyliśmy że będzie Jakub Dawid nagle zaczęłam krwawic szybka cesarka znieczulenie całkowite wybudzają mnie ja sie pytam jak mój synek a ona że mam śliczną córkę byłam w szoku a jak na następny dzień przyszła pani z gazety robić zdjęcia i pyta sie jak ma małą podpisać to my nadal nie wiedzieliśmy dlatego napisała córka państwa J..... Ale trzeba było coś z tym zrobić to zadzwoniłam do mojej siory Hani aby na szybko wymyśliła mi jakieś fajne imię no to wymyśliła Weronikę i tak zostało Weronika Hanna (na cześć siostryIka prosze o @ Twojego
No ja prywatnie byłam narazie raz ale mam zamiar jeszcze koło 30 tyg.iść też prywatnie ale ta to 2d ono u nas kosztuje 70 zl bo mówię ja tam lekarzom nie wierzę i przy synku nie uwierzyłam że mam syna dopóki mi 3 różnych nie powiedziało a jak już miałam tą drugą cesarkę to miałam tak super lekarza który cały czas ze mną rozmawiał (bo miałam znieczulenie miejscowe)i pytał sie co ma być i sie nabijał że chyba sie pomyli bo tam nie ma siusiaka to już w ogóle mi szczena opadła ale jak już wyjął maluszka to mówi że to 100% mężczyznaJa też chodzę na NFZ i jak na razie miałam jedno usg! Tzn jeno na NFZ, bo oprócz tego byłam 3 razy prywatnie na usg!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość