Hej hej
Maggie na szczescie wiecej strachu niz szkody! nie martw sie juz kochana
my wczoraj na basenie bylismy i tez pare razy mialam serce w gardle, gdy D zanurzal sie razem z kouroshem albo , gdy ten przypadkowo napil sie wody ... ae taki juz mamusiek los, ze martwimy sie ...
Kristi ... super fotki
a basenik jeszcze lepszy i Nicol jaka zadowolona
... ostatnio zartowalismy , ze nadmuchamy ponton-lodke ( takie cus do plywania po jeziorku) i postawimy w ogrodzie i jak tylko nadejda upaly Kourosh bedzie sie tam pluskal
zarty zartami , ale teraz jest u nas duuuszno
nie cierpie takiej pogody ... czuje sie jakbym miala ducha wyzionac
iza uwielbiam Mateuszka
i powiec po kim on sie tak opala???
super kolorek! moj smerf jest calkowicie bialy jak maka po mnie
a to zostawilam sobie na koniec:
wygladasz niesamowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten fryc i sukienka i kolczyki ... wlasnie rozglodam sie za podobnymi z czarnym kamyczkiem lub czerwonym
a nie przesadzasz czasami z odchudzaniem?
[ Dodano: 2007-07-16, 16:36 ]Dziewczyny pamietacie moja historie z tele. ??? moj niby przyjaciel odezwal sie po czasie i poinf.,ze mam do zaplacenia faktury za caly rok ~+ 7200 za niedotrzymanie umowy ( przed wyjazdem wzielam tel na moje nazw. i on wybral sobie abonament, ale po jakims czasie mial klopoty fin. i przestal uzywac i placic ...)
no wiec, teraz pisze mi,ze za bledy nalezy placic i ze on tez splaca zus i ojca ...
ostatnio zaczal pisac,ze pracuje nad soba itp jednym slowem : nawiazuje ze mna kontakt piszac jednoczesnie o sobie, swoim zyciu, o naszej ''przyjaciolce'' i znajomych ... pomiedzy tymi sentymentami, podaje dokladna sume i konto w banku ... sama nie wiem ...