mroweczk jak byla moja mama to w miare odpoczelam,ale jak t rodzina to nie bardzo,bo moja mama wszystko przy malym robila i w miare nie pouczla i nawet ja ja przekonalam do nowych pogladow na temat wychowywania dzieci...np jesli chodzi o przegrzewanie przyznala mi racje i powiedziala,ze nas grubo ubierala,bo kiedys tak kazali...jak jej powiedzialam o smierci lozeczkowej,co zwieksza ryzyko itp to rzucila palenie

czasami odciagalam mleko i cala noc moglam spac ,bo mamcia czuwala przy malym,zmieniala pieluchy i to byla super pomoc,choc na dluzsza mete lepeij samemu sobie radzic ,tzn we dwojke

z ,,tesciowa,,juz to nie zdalo egzaminu,bo jesli chodzi o fajki to stwierdzila,ze to bzdura,mowila mi ,ze mam chude mleko itp ,albo nie kazala mi malego brac

tylko dawala go na sile swojej corce ,ktora byla przeziebiona

nic sie nie odzywalam,bo to tylko 5 dni,ale taka pomoc mi sie nie podobala

bylam bardziej zmeczona....choc byla dla mnie mila,to po prostu ,to nie jest to,tej kobiety nie przegadasz
[ Dodano: 2007-07-19, 14:30 ]
gosia wspolczuje
kasik pewnie potowki,one chyba moga byc na calym ciele

a wiecie co mam jeszcze pytanie,tomka siostra zasugerowala mi,zebym malego dokarmiala mlekiem dla dzieci ,bo tam sa witaminy itp,czym tez mnie prawie do lez doprowadzila,bo przeciez maly tyje ksiazkowo i polozna nic takiego nie zalecala

to chyba kiepski pomysl,skoro on ssie cyca ,a mleka mam przeciez duzo...albo mowily cos o dopajaniu,a to chyba tez nie ma potrzeby ,jak jest goraco to on czesciej ssie

w ogole jakos plakac mi sie chce jak sie tego nasluchalam,ja mysle,ze dobrze robie ,ale juz sama nie wiem

w srode ide do baby clinic to zapytam ...ale ostatnim razem polozna mnie pochwalila i taka bylam z siebie dumna

a po tej wizycie to tylko mam depresje jakas,a t nic z tego nie rozumie ,wiec jemu sie nie wyzale

tak ogolnie to jego siostra jest bardzo mila i fajna ,tylko,ze nie ma dzieci,pewnie chciala dobrze,a ja jakos przewrazliwiona jestem chyba
[ Dodano: 2007-07-19, 14:33 ]
dobra ide sie szykowac ,bo umowilam sie z kolezanka na miescie,to chociaz odpoczne psychicznie ,bo juz nawet tomka towarzystwo mnie meczy

zostawiam mu sajgon,to chociaz nie bedzie mu sie nudzilo jak wroci z pracy