No to jestem juz z wami
Jestesmy po lekarzu dziecinnym malej Nicolci i po obiadku tez
A wiec mala Nicole wazy 12,8 kg
troche za duzo.. lekarz mowil ze musimy uwazac bo malutka ma juz nadwage.. ale jakos nie widac tego po niej ze taka jest.. no trzeba bedzie jednak troche uwazac bo niechce zeby mala miala tendencje do tycia jak mamusia
A jesli chodzi o wzrost to nie zmienil sie..
No to dane w tabelce sa waga 12,8 kg
,i 8 zabkow male zmiany mozna wprowadzic
Aha robilismy usg nerek i mala na szczescie ma DWIE zdrowe nerki
jakas taka ulge czuje i ciesze sie ze jest malutka zdrowa i ze sie swietnie rozwija i wszystko jest w porzadku poza ta waga.. ale pocieszam sie ze jak zacznie sama chodzic to moze jej kilogramy uciekna .. chociaz jak mowi zubelek nie zawsze tak jest.. ale co dziecko to inaczej
Ogulnie u lekarza malutka bardzo plakala.. nie umiala sie uspokoic dlugo.. a jak sie juz uspokoila to znowu ja czekalo badanie usg tych nerek.. oh wymeczyli ci lekarze moja Nicolke pozatym mala dostala dwie szczepionki jedna w dupcie a druga w ramie.. strasznie plakala i nie umiala sie za nic uspokoic biedusinka moja ale usnela po lekarzu i juz wlasnie sie obudzila pospala okolo godzinki
Maggie niechce byc wscibska ale chcialam zapytac tylko o co sie najbardziej klocisz ze swoja mama o co poszlo?? Bo ja z moja mama sie przewaznie klocilam jak u mnie byla wlsnie o Nicole ona ma swoje sposoby i bardzo chciala mi je wprowadzac do wychowania malej Nicole a ja sie nie dalam i juz byla klotnia takze ja tez z moja mama na dluzsza mete bym nie
wytrzymala.. ale sorrki jak niechcesz to nie musisz mowic..
Dzieki za mile i budujace slowa i ciesze sie ze podoba ci sie sukieneczka malej Nicosi dostala ja od swojej ciotki chrzestnej
Zubelek to fakt nie kazde dziecko chudnie jak zacznie biegac czy chodzic ale zobaczymy jak to bedzie u mojej Nicolci czas pokaze..
A u nas do polodnia byla piekna pogoda,upal,duszno i goraco a teraz nareszcie sie ruszyl wiatr i lada chwila zacznie padac..
Narazie wieje takie fajne orzezwiajace powietrze
OK ide bo znowu napisalam poemat
Wpadne jeszcze wieczorkiem buziaczki paa A mala narazie zajmuje sie sama soba ale to dlatego ze dopiero sie obudzila i potrzebuje czasu zeby dojsc do siebie
A ja moge pobyc na TT chwilke