kasik ja od przed wczoraj o tobie mysle i czekalam na wiesci od ciebie bo widzialam w wiadomosciach co sie dzieje w twojej miejscowosci i mialam okazje przezyc w piatek zalanie i jechac w ten wielki deszcz....przerazajace.jaby co to mozesz na mnie liczyc...tylko daj znac to wysle albo przywioze ci wode i jak bedzie trzeba to ewakuuje was z tamtad do siebie.trzymajcie sie i w miare mozliwosci dawaj znac co tam u was.
a kiedy ty do pl lecisz????
kasia super spedziliscie weekend i zazdroszcze wam sloneczka.swietne zdjecia no i moja synowa wyglada fiu fiu,i juz nawet stroj ma ale modelka rosnie
przylaczam sie do gosi i oponiastym klamczuchom pranie na kolanie sie nalezy w cztery litery i to porzadne.
ilonka vinee jak zawsze sliczna i super ubrana. i tobie lanie tez sie nalezy oponiasta klamczucho ,nie mysli ze cie minie.
a tak wogole dziewczyny to chyba juz koniec swiata nadchodzi.ten weekend byl wyjatkowo nieszczesliwy,wypadek pielgrzymki we francj,okolo 30 osob zabitych,kilka wypadkow w pl tylko nie pamietam jakich

i tez ofiary smiertelne.

tutaj zalania w pl wichury i traby i tez ludziom domy poniszczylo

doslownie

co sie dzieje na swiecie.to wszystko przez ocieplenie klimatu...a kto jest najwiekszym winowajca tego oczywiscie niewinni amerykanie ktorzy najbardziej zanieczyszczaja srodowisko ale ich prezydent stanowczo twierdzi ze nie....ach szkoda slow i nerwow bo i tak nic nie wskoram tym gadaniem a tylko sama zaczynam sie denerwowac.
no nic trzynajcie sie wszystkie cieplutko.
a
emilka witaj z powrotem i czekamy na fotki oczywiscie.
kto ma z was nr do kasik????moze napiszcie do niej i zapytajcie co slychac?,strasznie sie martwie o nich