hej!
Może zaczne od prześmiesznej histori jaka wczoraj mi się zdarzyła...
Pojechaliśmy wieczorem do Tesco na zakupy, wiecie pełen wózek zakupów i to samych potrzebnych dla małej, podchodzimy do kasy nadchodzi czas do zapłacenia i masz...zapomniałam PINu do karty, wymyślam i dusze, druga próba i nic, kilometrowa kolejka za mną, w kieszeni zero pieniędzy...och co za wstyd, musiałam wrócić do domu bez zakupów....Potem Piotr wziął pieniążki i pojechał je odebrać.
Normalnie co za wstyd....
Dziś u mnie łądna pogoda, ciepło ale nie upalnie, więc idziemy zaraz na spacerek.
hekkate kurcze podziwiam cię z tymi nieprzespanymi nockami, ja to teraz jak nigdy w życiu wchodzę do łóżka i od razu śpię....
1. nie wiem co bym zrobiła z przebraniem małej na spacerku, bo szczerze to jeszcze nigdy nie było takiej potrzeby, teraz dałaś mi do myślenia hihi
2. ja podaję obiadki i zupki łyżeczką
ML mnie też bolał ostatnio ząb, a strasznie się boje dentysty
i faszerowałam się tabletkami i o dziwo, pomogło, już nie boli. Na szczęście stan moich zębów jest bardzo zadowalający i chodzę do dentysty raz ra 15 lat (no chyba że tak do kontroli jak np.w ciąży itp)
Małgorzatka jesli Elviska kiedykolwiek nawiąże z Tobą kontakt to przekaż pozdrowienia
karolas w poznaniu będę w środę i wiem że o 16:00 odbieramy ciotkę z dworca PKP więc potem będę miała (niezadużo) ale z godzinę czasu to na kawkę zdąrzymy się wybrać
Moja Agatka ostatnimi czasu duuużooo i głośśśnnnooo "mówi" i kwiczy, np. me-me, ma-ma, be-be....urocze