Hallooo Babosy
U nas nocka ok,tylko moja malutka Nicole juz o 8 00 na nogach.. obudzila sie i niechciala juz spac.. Ale teraz juz znowu zasnela bez zadnych sprzeciwow
Pozatym to jest dzisiaj ladna pogoda,ja juz od rana piore,i juz mi ladnie pranko schnie na dworze i musze korzystac z pogody poki jest slonko,i mam dzisiaj troche roboty w domku wiec nie bede czesto zagladac
ale widze ze wy tez jestescie zajete i nie zagladacie czesto
Aginka jesli chodzi o jakis przepis na danie cieple?? To mysle ze moge ci zdradzic pewien przepis taki ktory ja mam juz wyprobowany i tez nim blysnelam wsrod gosci
A wiec to byly rolady z jajkiem w srodku i wsrod takiej mieszanki warzywnej (brokol,marchewka,kalafior,)to bylo tak wszystko razem wymieszane te warzywka i wsrod tego wlasnie te roladki z jajkiem w srodku pycha.. potrzebujesz mieso na rolady moze byc wieprzowe albo szynkowe(tak nazywa sie to mieso w Niemczech
) I takie mieszanki warzywne tez sa w Pl jak uwazasz to moja propozycja
A do tego mozna podac ziemniaki.. i jakis maly sosik zrobic..
Maggie tez uwazam ze to wina tego kierowcy ze ci biedni pielgrzymi musieli zginac.. nie dosc ze wjechal na droge ktora byla zakazana dla autokarow,to jeszcze byla jakas awariia hamulcow ... to straszne co sie dzieje w Pl.. ale takie zycie jest niestety
Szkoda tych ludzi tylko ..
Ok ja uciekam bo mam troche pracki Miejcie Ladny dzien paa
[ Dodano: 2007-07-23, 10:56 ]Wrzosia dziekuje za gratulacjony
Mile to bardzo Pozdrawiam