Hejkum kejkum!!!
Kulka mnie znów nie chcą gryźć
No i
za nockę!!!
Cóż to była za noc, że wszyscy spali?
Gosiu wreszcie wiesz, jak to jest spać do rana!
przyjemnie, prawda???
dla kochanego Bercika
Trzymam kciuki za weekendowe wyjście! no, poszalejcie sobie! tylko przed weekendem nie oglądaj zdjęć
Massumi i
Kulki, bo będę i ja się musiała starać o zięcia dla Twojej przyszłej córci
Glizduniu to Twoja Majka też spała grzecznie...he, wreszcie nastał dla nas czas przespanych nocy????
A co do paluszka...ponoć lepiej jak dziecko ssie palec niż smoczek...ale...moim zdaniem, łatwiej dziecko od smoczka odzwyczaić niż od palca...No bo smoka wyrzucisz a palec co?
obetniesz???
Hania ssie smoka jak usypia albo jak głodna bardzo a muszę jeszcze coś przygotować, albo jak już się naje i chce pocyckać dla relaksu. A potem sama wypluje i spokój.
U nas dziś kolejna nocka przespana do 6!
Potem wszyscy spaliśmy do 9! J zaspał o godzinę do pracy...na szczęście ma nienormowane godziny
A ja!
zapomniałam, że o 6ją nakarmiłam!
miałam w głowie tylko taki obraz, że ją wyjęłam z łóżeczka, położyłam przy J i...reszta mi wyparowała z głowy! więc jak o 9mnie obudził jej płacz, to skoczyłam jak oparzona!
J miał niezły ubaw!
No i pada, pada...znów się nie uda wyjść...Co tu robić? bo na sprzątanie to ja nawet minimalnych chęci nie mam...ale
trzeba zrobić, bo znów stosik się nazbierał...a...to się da...Ale nic więcej nie robię, a co tam!
lecę...wpadnę później, jak już wszystkie się pochwalą spaniem do rana
A!
Ewcik a Ty Alusi to dajesz odżywki dla sportowców?
Co ona tak rośnie i rośnie???
chce przegonić Hubcia wagowo czy jak?