No i jestem tez na chwilke z wami
Moja kochana Nicolcia coraz bardziej mnie zadziwia.. Nie dosc ze dzisiaj w ciagu calego dnia byla grzeczna,chociaz troche tez byla mlym lobuzkiem,to ze spankiem w ciagu dnia nie miala problemow.. i usypiala pieknie..A teraz jest noc i wiecie co.. Dalam malutkiej Mleczko takie specjalne dla malych dzieci z Milupy i je wypila prawie cale a na dodatek po mleczku zaraz usnela tez bez zadnych oporow i problemow .. tak chocby Antos od Maggie po prostu Padla..
Ciesze sie z drugiej strony sie dziwie.. Taka pozytywna zmiana.. zobaczymy czy to tylko chwilowe jest.. a moze malej tak zostanie na dluzej
A to mleczko co dzisiaj malej dalam to bede jej to kupowac.. i zobaczymy moze sie malej organiz dostosuje do takiego mleczka.. bo jak do tej pory mleko przelatywalo przez Nicole.. zobacze jak tym razem bedzie
Na tym mleku pisze ze to jest mleczko dla dzieci od 1 roczku fajnie
Cos nowego
Iza fajowo ze sie wszystko udalo,i ze sie wybawilas ciesze sie.. a tesknota oj tak ona nam towarzyszy caly czas
Ja to jestem troche inny typ mamusi.. i bym jakos nie umiala sie bawic,szalec a dzidzie z kims innym zostawic .. ale to nic zlego ciesze sie ze tak fajnie sie udalo wszystko naprawde wielkie
Mowie tylko tak bardziej o sobie,jaka ja jestem..
Aginka wyslalam ci przepisik dokladny na twoja pw mam nadzieje ze dostalas.. Jak nie to jeszcze raz ci moge przeslac ale wydaje mi sie ze powinnas juz miec
U nas tez bedzie padac w nocy,juz wiatr silny wieje i jakos sie ciemno szybko zrobilo.. tak moze byc w dzien ladnie i w miare slonecznie a w nocy deszcz i burza
OK Baboski bede powoli sie zbierac do lozeczka MIejcie Dobra Noc Paa
Diem tez zycze wszystkiego najlepszego dla syneczk twojej siostry bede trzymac kciuki zeby malutki wyzdrowial.. napewno bedzie dobrze.. i super ze jedziecie do Polski ja tez sie juz ciesze na nasz urlop za niedlugo.. pod koniec tygodnia.. Super