IWONA77 jesli mineło juz kilka dni od czasu jak podałas smo jabłuszko i nic mu nie jest to podaj jabłko z marchewka bo jak cos mu wyjdzie to bedziesz wiedziała ze od jabłka nie a to w takim razie marchewka ale raczej marchewka nie uczula, ja musiałam sie cofnac i podawac jeszcze raz najpierw jednoskladnikowe bo jej wyszły na buzi i nie wiedzialam od czego a ty jak podasz teraz juz z marchewka to luz mysle ;)
no i tak jak SANDRUSIA pisze po jabłku kupka luzniejsza moze byc gorzej jakby były biegunki po 4 dziennie hi hi hi
IZA@ jeny to nie ma żartów z takim zachowaniem, moja kuzynka tez sie przez cos takiego rozwiodła a mieli maluszka bo 7-dniowego szkraba ale postawiła wszystko na jedna karte i dla dobra dziecka wolała sie rozwiesc,jest coprawda sama jeszcze ale nikt na nia ręki nie podnosi!!!
ja bym sobie z moim charakterem tez na takie traktowanie nie pozwoliła, na szczescie nigdy nie byłam w takiej sytuacji ale wiem od kolezanek ze to okropnie upokarzajace jak własny maz tak traktuje tym bardziej ze własnie u ciebie juz cos takiego było.
Lepiej sie zastanow bo znow bedzie przepraszał, obiecywał ze nigdy..... a ty bedziesz sie łudzic i tak bedzie sie to ciagnąc.
Napewno nie chce cie namawiac zebys na siłe od niego odchodziła ale przemysl dobrze co dla ciebie i Mirelki bedzie lepsze zycie u boku goscia ktory co jak mu sie cos nie spodoba to wpadnie w swój szał i sie trzasnie czy lepiej zyc bez niego ale miec spokoj psychiczny?
Jesates piekna,młoda dziewczyną z sliczna córecką i zycie przed tobą ale czy warto je marnowac na stresy?
Kochana jestes tak mi smutno jak to przeczytaam,trzymaj sie i przemysl wszystko a jego to tylko bym takie wciery sprawiła ze by widział
KATELAJDKA Amelka własnie obżera sie uchem szeleszcącym owieczki na macie hahahahahaa, Bartus tez sie zabiera za wcinanie uszek? ona to polubiła od kilku dni namiętnie je wcina hi hi hi