iw-rybka hihihih no nalogowicz z ciebie, ja tez nieraz na tt calymi dniami przesiadywalam ciagle i ciagle na TT a teraz mam wlaczone od rana do wieczora ale zadko kiedy masz czas cos napisac hihihihi
dzis niezle sie wkurzylam bo mi moj A. powiedzial ze zeszlym razem jak bylismy u prababki to jego siostra co jest w 10 miesiacu ciazy powiedziala ze ja leniwa jestem
bo A. stwierdzil ze jej maz moglby zrozumiec ze A. nie ma zawsze czasu bo musi mi tez pomoc, ja tego nieslyszalam a zaraz wszystkie kobity zaczely gadac ze one to mialy czworke dzieci i caly dom i farme i jeszcze sasiadow oporzadzily
TAAAAA a jak ja sie pytalam mojej matki: czemu Julcia placze?? przeciez ty czworke dzieci urodzilas, to ona do mnie ze NIEWIE bo jak plakalismy to sie do wozka wstawialo dziecko i sie niepatrzalo czemu palcze, nakarmione, przewiniete, to dowidzenia, bo ona miala pelno w domu roboty z gotowaniem i sprzataniem, no matko boska to o co im chodzi, ja tez bym miala czas na zmywanie i gotowanie jakby moje biedne dziecko zostawila jak placze, a ona jest taka ze lubi kontakt ze mna i zawsze na mnie popatrzec, a
a ta siostra jego to
sama zoabczy jak to jest spac 2 godiznki w nocy i caly dzien zasuwac dalej i w nocy nastepnej niemozna sie polozyc bo neistety raz stuprocentowo sie dzidzia obudzi ja jej wtedy tez powiem, ze leniwa jest bo niektorym wcale ciezko neijest pracowac 24 godzin na dobe, PRALOCHOLICZKA hihihihihih
ale sie wyrzylam........hihihihi
ale swoje jej wygarne jak ja zobacze szkoda ze ja tego tekstu nieslyszalam wrrrrrr
uuuupssss z wrazenia napisalam ze jego siostra jest w 10 MIESIACU ciazy hihihi
oczywiscie chodzilo mi o tygodnie ;D