Maggie dzieki za rady wypróbuje
Jasnie Pani tu to sa pojeby bo dziwne ze mi nie wolno jesc cytrusów, a małemu mam podawac sok pomaranczowy???? nie miałam rumianku, podałąm mu sok jabłkowy ( wiem ze na wzdecia dobry ) z wodą, i po 10 min był tajfun posciele do wymiany, dywan do prania i szafka na ciuchy do mycia, taki miał odrzut nie omieszkał mamy " ochrzcić"
mój synalek za mamusia taki pierdzący i srający
Kasia mieszkanie boskie Ty to masz gust kochana Leni pokój superowy
Lucy nie przejmuj sie, mój Jacol jak wezmie małego na rece to Franio mu non stop pierdzi, wiec jak widze ze biedak sie meczy to mówie mojemu, bierz go i noś co sie załatwi zawsze pomaga, widocznie tatę ma gdzies
Lucy a wiesz ze ja mojemu małemu chciałam dac na imie Olivier????? ale u mnie na wsi za duzo Olivierów wiec stanęło na Franiu
mówie dzis do Jacka:" wez małego i przebierz mu pieluche bo od porodu tego nie zrobiłes" a on po 30 min ociądanego rozbierania go, stwierdził :" TY jestes matką i lepiej to zrobisz bo masz instynkt, a ja go uszkodze" co to za wymówka????? ach ci faceci
wkleje Wam potem zdjecia mojego skarbka, bo dzis odwaliłam go w bojówki i koszule Ala : " lubie disko bo sie błysko " wygląda zajebiście za mamusią taki urodziwy
a ja dzis od wieków w jeansy sie ubrałam
a co z Julie ??????? Fela gdzie Ty ????? gdzie reszta kobietek?????