Avisek dzieki no zrobila sie pyza jest dluga ale robi sie klusia moja niunia podnosi strasznie glowke jutro chyba pojdziemy do lekarza bo krostki nie schodza ma je na szyjce i uszach boje sie ze to skaza bialkowa
Frydza, ale fajne papule ma Twoja córusia Trzymam kciuki żeby krosteczki zniknęły. Nie martw się na zapas
Do nas dziś też goście przychodzą, ale przedtem zdążymy jeszcze wypuścić się na mały spacerek. Na szczęście na wczoraj dużo żarełka przygotowałam, więc dziś mam spokój. Tylko wyjąć z lodówki i można konsumować
[ Dodano: 2007-07-30, 17:20 ] Frydza, a na tym zdjęciu, na którym mała jest z Tobą to widać, że ma Twoje usteczka
Ja w łóżeczku mam taką płaską podusię i w wózku takiego płaskiego jaśka.Wydaje mi się ,że opinie że dziecko się udusi są przesadzone a jak uleje to przynajmniej się nie zachłyśnie bo ma główkę wyżej niż brzusio.Miłoszek też miał podusie i jaki facecik mi urósł.
Julia główkę już ładnie dżwiga tylko bżdziągwa mała na brzuszku nie chce leżeć, zaraz jest taaaakaaaa awantura że po drugiej stronie Wisły nas słyszą.
W końcu wrócił nasz pediatra z urlopu to jutro pójdziemy z tymi krostkami.
Współczuję Wam tych kolek i przepuklin.
Wszystkie fotki jak zawsze czadowe
[ Dodano: 2007-07-30, 17:42 ] ps
zawozimy jednak komputer do serwisu
Kamilko i Asiu bardzo współczuje Wam a zwłaszcza maluchom tych paszkudztw.. uchhhhhhhh skad to sie paszkudztwa biora Kamilko koniecznie opowiedz nam co tam po wizycie Boziu biedne dzieciaczki
Frydza fajna pyza z Twojej córci mój Karolm powiedział, ze to Twoja kopia
My dzisaj bylismy u pediatry pierwszy raz mała przybrała 620 gramów hmm nie jest to tragedia ale mogłaby wiecej bo ledwo co sie miesci w przedziale.. No modelka nie ma co!!!!! A ile Wasze dzieciaki przybrały w tym , nazwijmy, wieku ?
Avisku moja mała podnosi główke, przewraca sie z boku na bok, nie wiem jak ona to robi, ale normalnie kłade ja na lewym, a znajde na prawym boku i to obrócona o 180 stopni czyli w poprzek łózka pisałam juz hehe atletka moja z chudymi nogami Aha i jeszcze moja Dziunia bardzo mocno upiera sie nozkami jak ją trzymam na odbicie sie, to juz twardo chce stac mi na kolanach... moja mama jest w szoku ze ona tak wczesnie chce "stanąć" .
Wczoraj właczylismy jej karuzelke i nasze dziecko normalnie sie nia zainteresowało patrzyła na ruszajace sie zabawki i wyciagaŁA do nich raczki tak sie ciesze ze szok
aha Avisku ja dostałam termin na 21 wrzesnia... ale potem dodzwoniłam sie do innej kliniki i sie umówiłam na 6 wrzesnia... masakraaaaaaaaaaa nie powinno tak byc
[ Dodano: 2007-07-30, 18:25 ] To nasza wczorajsza zabawa
no faktycznie jak narazie to mala do mamusi podobna dziekujemy za kaplemenciki Alinko moja niunia w 3 tygodnie przytyla kilogram,my na przeswietlenie idziemy w sierpniu bo teraz sa urlopy ja mala podwojnie pieluchuje bo sam papmers nie wystarczy a u dziewczynek tym bardziej tak lekarz powiedzial
witam dawno mnie nie bylo ale wczoraj bylismy we wroclawiu u prababci i ogolnie u rodzinki meza oczywiscie wycalowaly ciocie wynosily malego za wszystkie czasy wyszkolil je sobie wszystkie jak tylko usiadly maly robil minke i kazda hop do gory hehe. A dzisiaj to rano zalatwilam sprawy rozne potem spacerek no i jestem.
Jesli chodzi o lezaczek tez myslalam o nim ale tylko do 2 godzin mozna w nim trzymac i to w sumie jest niezalecane wiec daruje sobie go.
Juli ja juz tez piersze drineczki mam za soba.
A Kamila dala znac co u niej??
Ja mojemu nie daje poduszki jakos sie nie upomina i nie przykrywam go koluderka tylko ma spiworek do spania wlasnie aby sie nie udusil, bo dwa razy mial tetre wokol szyji a w spiworku nie ma jak.
Ja nie karmie piersia i miesiaczki brak hmm, poza tym ja bardzo krotko krwawilam jak po 3 dniach ze szpitala wychodzilam to nie za duzo leciala mi krew, ale to pewnie dlatego ze bylam lyzeczkowana bo mi wyszlo niekompletne lozysko.