31 lip 2007, 18:08
HEJ DZIEWCZYNY!
Dzieki za odpowiedz w sprawie sinlaca.Jesli chodzi o moje ksztalty to wazylam mniej niz przed ciaza jak karmilam , a jak zaczelam jesc wszystko to waze tak jak przed ciaza, wchodze we wszytskie rzeczy tylko piersi mi zmalalyi sa bardziej wiotkie i mniej jedrne niestety!dodatkowo pojawily sie rozstepy nie piersiach, a i brzuszek mam chyba bardziej wypukly.Tak to juz jest chyba na brzuszek to najlepsze sa cwiczenia bo od samej diety faldka nie spadnie, ale nie zawsze wychodzi zeby isc na aerobic.Dziewczyny a Wy cos stosujecie jesli macie rozstepy na piersiach?Jesli tak to napiszcie co jest dobre.ja w sumie chcialam kupic sobie preparat dr Tołpy ale ciagle czekam az bedzie w sklepie.
[ Dodano: 2007-07-31, 18:12 ]
Kelly dzieki za pocieszenie wsprawie wagi Miloszka, jutro idziemy do szczepienia narazie ostatniego, pozniej dopiero jak bedzie mial 1,5 roku, to dowiemy sie jaka ma wage.Przy okazji oslucha go lekarka bo ostatniotak jakby kaszle troszke ale ktoras z was pisala ze dzieci czasem tak kaszla jak kwicza i to od tego.Mam taka nadzieje ze nic mu nie jest bo innych objawow ne ma zeby byl chory.Musze mu jednak jutro dac po szczepieniu na noc czopek bo ostatnio mial goraczke.
Malgorzatka czekamy na zdjecia z wesela i koloru wlosow, na pewno super!
Hekatte odezwij sie!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-07-31, 18:13 ]
Magdzinka super zdjecia z wiewiorka!Mala reaguje juz nie zwierzatak bo moj Miloszek juz np. do piskow wyciaga raczke