czesc dziewczyny.. nie mialam netu od tygodnia i stad moja nieobecnosc hihi a tu widze marzenia o budowach, mieszkankach itd....
nam tez sie marzy wreszcie miec swoj wlasny kat tutaj w uk...
ale na razie musimy odkladac a nie wiem czy teraz bedzie to mozliwe w takim tempie hihi
u nas w porzadku.. dzis leos skonczyl 3 tyg...
na razie radzimy sobie z nim bez problemu..
juz nie budze go na karmienie w nocy.. a on spi 5 godz a potem budzi sie po 3 nad ranem ok4-5. wiec jest ok hihi
wczoraj bylismy na wazenie i nasz szkrabek ma juz 3880.. przez 2 tyg przytyl 460 wiec w normie hihi
ja karmie nadal cyckiem,. nie sciagam bo juz mnie wkurza ten laktator i nie probuje hihi
wiec czasem bywa wesolo.. bo codziennie chodze z nim na zakupki itd i czasem musze karmic w nietpyowym miejscu jak przymierzalnia w sklepie.. bo zdarza sie ze toalty i pokoju do karmienia i przewijanie brak hihi ale jakos sobie radzimy hihi
zaliczylismy juz plazowanie.. w poniedz zabralismy leonka nad morze.. co prawda super pogody nie bylo ale dla niego to i lepiej bo upal niewskazany.. troche wialo.. a do sloneczka bylo fajnie ale na krotko sie pojawialo hiih
od wczoraj mamy piekna pogode.. ponad 20 stopni i sloneczko.. super.. niczego wiecej nam nie trzeba.,jest pieknie.. hihi
a teraz foteczki z dzisiaj
pieknie wyglada swiat przez mamusiowe-zielone okulary hihi
troszke sie pozloszcze a co???