WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA NASZEGO ZUCH CHLOPAKA KAPIKA
no to czytam i czytam i widze ze wszedzie masakra jesli chodzi o chodzenie za mamusiami krok w krok :) u nas identycznie ....tymbardziej teraz kiedy malego chcemy przeniesc do jego pokoiku.....nawet chwilke nie chce siedziec sam w pokoju
pozatym za oknem nadal budowa wiec jak tylko slyszy jakas glosna maszyne odrazu jest histeria i na rece .....od 2 dni tylko na rece ....nawet do kibelka chodzi ze mna
dzis wresczie mamy ciepla wode ....od piatku czajnik bezbprzewodowy ratpwal nam zycie ....narazie dosyc mam wszystkiego....w domu odkurzamy 2razy dziennie a i tak pelno piachu wszedzie....
pewnie skonczy sie dopiero jak za oknem zniknie teren budowy...
wszystko sie rypie przez ten domek ...od czasu jak sie wprowadzilismy caly czas cos nawala lub czegos nie ma.....przez to wszystko nawet nie wiem kiedy ostatnio normalnie gadalam z marcinem ,caly czas jestesmy wkurzeni i wyladowujemy sie na sobie ...oczywiscie to bezsensu ...nie wiem kiedy ostatnio normalnie rzmawialismy ....o jakis czulosciach juz dawno zapomialam
.w domku tak zimno ze maly lataa w body z dlugim rekawem i bluzie ...wczoraj nawet mial rajstopki z frottki rozmiar 68 wiec krok mial miedzy kolankami ....ale jest tak zimo ze nawet my chodzimy w 2 parach skarpet i dlugim rekawie.....dzis nawet siedzielismy na dworze caly dzien zeby sie ugrzac.....
mam nadzieje ze jak tylko bedziue sloneczko to te mury sie troche ogrzeja bo mam dosyc....maly jest tak strasznie pogryziony przez komary i muszki ze nawet nie wiem jak mu pomoc na samej buzce ma chyba z 30 kropek ...wygl;ada to strasznie ....,,,,dobrze ze sie nie drapie ...ale pewnie przez to tez jest rozdrazniony ....aha i najlepsze ....mamy srodek lata a moje dziecko ma 1 sandalek bo drugi pojechal z babcia do niemiec
i jeszcez buciki musze mu kupic...mowie wam dziewuchy caly czas pod gorke ....juz wymiekkam
zubelek milego wypoczynku
maggie powodzenia przy zabkowaniu bezdie ok
dla kinguni za pomyslowosc
wielkie buziaki dla was wszyskich szcegolnie dla dzieciaczkow
[ Dodano: 2007-08-03 ]witam
my cala noc nie spalismy
myslalam ze malego komary budzsza ...wczoraj jaky katarku dostal a jak kaszlal to zwymiotowal mleko
pojechalismy dzis do lekarza okazalo sie ze to nie komary tylko ospa wietrzna wiec uciekam spac zeby was nie zarazic :)