3 doby to standard u mnie tez sie tyle czasu lezy po porodzie
Ika202 pisze:A czemu 3??
jak oczywiscie wszystko jest ok to po tych 3 dniach do domu....
u mnie w szpitalu jest inaczej jesli chodzi o porody i sale po....porod rodzinny jest za darmo

ale ja sie waham czy wziac meza...strasznie wszystko przezywa i boje sie, ze mi zemdleje...no , ale mamy jeszcze czas by o tym pogadac... potem po porodzie trzeba migiem leciec (tzn. ktos z rodziny leci

) tam gdzie sa sale 1 osobowe i zaklepuje...nie mozna tego zrobic wczesniej, bo nie wiadomo czy beda wolne i ile kobiet w tym dniu bedzie rodzic....trudno przewidziec i zrobic jakies zapisy... no i to jest platne chyba 200 zl (ta sala) a dodatkowo mozna placic tez za specjalna sale do porodu, ktora rozni sie tylko kolrem scian i wyposazeniem - zarowno na tej sali wypasionej ajk i na zwyklej mozna byc z mezem a dodatkowo na tej zwyklej mozna tez korzystac ze wszystkich akcesorii , ktore sa w tej sali wypasionej, wiec nie bede kombinowac i przesadzac i bede rodzic na tez zwyklej - wole wydac ta kase na polozna
dobra polozna to polowa sukcesu :)) u nas ta przyjemnosc kosztuje 500zl

przynajmie tyle zawolala mojej mamy znajoma.
Dziewczyny czy u Was w szpitalach rutynowo nacinaja krocze ? moja sasiadka mowila mi, ze u nas to nawet nie czekaja czy dzidzius poradzi sobie w naturalny sposob czy nie tylko od razu tna

nie wiem z jednej strony to lepeij bo przynajmniej Cie nie porozrywa, ale z drugiej strony nie kazda kobieta musi miec to naciecie by urodzic...?????????
No i drugie pytanie tez nie najprzyjemniejsze

jak jest z ta lewatywa ???podobno lepiej sobie dac zrobic by potem podczas porodu nie bylo niespodzianek
[ Dodano: 2007-08-03, 16:28 ]aa ja chyba wole lezec z innymi kobietami w sali niz sama...zawsze to mozna sie cos popytac i nawiazac nowe znajomosci a tak to bede zdana sama na siebie

moze trafie juz na doswiadczone matki to mi podpowiedza jak z karmieniem dzidziusia, opieka i cala reszta....