ufffffffff nareszcie do Was dotarłam
mała juz zrozumiała, ze oprócz jedzenia, spania i robienia kup są jeszcze inne ciekawe zajęcia, ja prawie nie mam czasu na nic hehe teraz to Mała chciała by zeby przy niej stać, gadać i ją tulić. No tak, super to wszystko jest tyle, ze ja się boję, ze ona się wycwani w ten sposób, a ja za 3 miesiące nic w domu nie będę mogła zrobić
no nic, zobaczymy... POóki co mała zajęła się oglądaniem karuzelki, która właśnie przestała grać, a ja tu
Aga fajowe zdjęcia
to uper ze mogliście spędzić tak wspaniale czas
Julie mam nadzieję, ze u Nathanka nasąpiło 100% wyzdrowienie i on jest znowu zdrowiutki chłopaczek. Dzięki za artykił, fajne rzeczy tam piszą
Mamcia jak tam męzulek? (moze gdzieś nie doczytałam wiadomości, ze juz czuję się dobrze...) Jejciu jaka Julcia juz duuuza
śliczna dziewczynka dawno jej nie widziałam juZ
Wczoraj Waneska ukończyła miesiąc, dostałam komplet ślicznej bielizny i mój kochany zaprosił mnie na obiad. Matko czułam się jakbym 100 lat niegdzie nie wychodziła.. no miałam okazję, zeby się wystroić i poczuć się jak ludź
Dzisiaj u nas ładnie na dworzu, pójdziemy na spacerek. Miłego dzia zyczę
[ Dodano: 2007-08-06, 10:43 ]
Mała cały czas spała, ale pod koniec nie mogła sobie darować, ze nie zje razem z rodzicami gdzieś poza domem
A tu z prezentami urodzinowymi
zabawna jest z tym młoteczkiem. Szkoda, ze narazie go sama nie chwyta