. Później na posty odp.
 . Później na posty odp.
 tylko chce na rece albo cały czas towarzystwo mamusi pogaduszki i smiechy, w nocy jest to samo zasypia okolo 21 budzi sie 2, 3 a potem co rowniuskie 2 godziny
 tylko chce na rece albo cały czas towarzystwo mamusi pogaduszki i smiechy, w nocy jest to samo zasypia okolo 21 budzi sie 2, 3 a potem co rowniuskie 2 godziny   myslałam ze tylko tak mojej sie porobiło. ale czy to tak juz zawsze bedzie ze ja nic nie bede mogła zrobic ??
 myslałam ze tylko tak mojej sie porobiło. ale czy to tak juz zawsze bedzie ze ja nic nie bede mogła zrobic ??  

i mam nadzieje że opluchlizna szybko zejdzie.
 i mam nadzieje że opluchlizna szybko zejdzie. 
   może jestem ma noś chora i umrę?????

dobre
 dobre   
 ona w sumie nie płacze tylko taka marudna, ani na rekach ani leżećasiula ale twoja natalka płacze i w dzień i w nocy????//

po prostu uważają spanie za stratę czasu,a tak cieszyłam sie że spanie ma po tacie
  po prostu uważają spanie za stratę czasu,a tak cieszyłam sie że spanie ma po tacie  , a jednak wdała sie we mnie.Najgorsze że zawsze byłam "rannym ptaszkiem" a jak teraz polubiłam spanie to mi niunia nie daje
 , a jednak wdała sie we mnie.Najgorsze że zawsze byłam "rannym ptaszkiem" a jak teraz polubiłam spanie to mi niunia nie daje  

U nas to samo
a od poniedziłaku zasypia jakos tak nie spokojnie zasnie i sie zrywa z płaczem
 Do tej pory zasypiała sama a teraz przed spaniem wielki krzyk
 Do tej pory zasypiała sama a teraz przed spaniem wielki krzyk  

, garściami je zdieram
 , garściami je zdieram  jeszcze troche i też będe łysa.
  jeszcze troche i też będe łysa. 
  , a faceci nie płaczą
 , a faceci nie płaczą  na pewno nie będzie tak zle
 na pewno nie będzie tak zle 

I teraz siedzę z opatrunkiem na oku i mam tak być z nim przez 2 dni!
 I teraz siedzę z opatrunkiem na oku i mam tak być z nim przez 2 dni!  
  No i dziś jak zapisywałam się do dermatologa to powinnam jeszcze do okulisty. Cholera, niedługo ze wszystkimi specjalistami będę za pan brat.
 No i dziś jak zapisywałam się do dermatologa to powinnam jeszcze do okulisty. Cholera, niedługo ze wszystkimi specjalistami będę za pan brat. A ja mówię, że na pewno ślepa jestem, bo pieniędzy nie widzę
  A ja mówię, że na pewno ślepa jestem, bo pieniędzy nie widzę  

No w końcu impreza dla dorosłycha tak po za tym ja też miałam urodziny w sobotę

dla Ciebie Caro
 dla Ciebie Caro W niedziele bylismy prywatnie u pediatry (tzn. facet najpierw zrobil rehabilitacje, a potem pedaitre i alergologie) ktorego poleciła mi moja psiapsióła z licealnych czasów... Pan doktor milutki i z dobrym podejściem dodzieciaczków bo Vikula cała wizyte szczerzyła bezzębne dziąsła do niego... W każdym razie w czasie wizyty okazało się, że moje dzieciątko takie zdrowiutkie to nie jest
 W niedziele bylismy prywatnie u pediatry (tzn. facet najpierw zrobil rehabilitacje, a potem pedaitre i alergologie) ktorego poleciła mi moja psiapsióła z licealnych czasów... Pan doktor milutki i z dobrym podejściem dodzieciaczków bo Vikula cała wizyte szczerzyła bezzębne dziąsła do niego... W każdym razie w czasie wizyty okazało się, że moje dzieciątko takie zdrowiutkie to nie jest   Na poczatek dowiedziałam się, że jest bardzo silnym alergikiem i czeka nas ciężka walka z jej alergią a to głownie z powodu tego, ze od 3 miesięcy jest "paprana gównami" w UK
 Na poczatek dowiedziałam się, że jest bardzo silnym alergikiem i czeka nas ciężka walka z jej alergią a to głownie z powodu tego, ze od 3 miesięcy jest "paprana gównami" w UK   Potem okazało się, ze mała potrzebuje pilnie witaminy D bo nieprawidlowo zrasta się jej ciemiączko tylne
 Potem okazało się, ze mała potrzebuje pilnie witaminy D bo nieprawidlowo zrasta się jej ciemiączko tylne   No i jakby tego bylo malo to ma za małe napięcie mięsni w pasie barkowym
 No i jakby tego bylo malo to ma za małe napięcie mięsni w pasie barkowym   Dostalismy recepte na Bebilon Pepti i Wigantol, kazał nam prać wszystko małej w płatkach mydlanych, kąpac na zmianę w krochmalu i płatkach owsianych, myc mydełkiem Bambino, zakupic piłkę rehabilitacyjną i na niej ćwiczyc własnie te mięsnie pasa barkowego. Dodatkowo kazał zrobic małej badanie ogólne moczu i posiew moczu, a na piątek zgłosic się na USG główki, brzuszka i bioderek. Wszystko ładnie, pieknie... Polecenia pana doktora wypełniłam a tu w środę rozbieramy mala do kapania a ona ma cały brzuszek i rączki purpurowe i w pęcherzykach
 Dostalismy recepte na Bebilon Pepti i Wigantol, kazał nam prać wszystko małej w płatkach mydlanych, kąpac na zmianę w krochmalu i płatkach owsianych, myc mydełkiem Bambino, zakupic piłkę rehabilitacyjną i na niej ćwiczyc własnie te mięsnie pasa barkowego. Dodatkowo kazał zrobic małej badanie ogólne moczu i posiew moczu, a na piątek zgłosic się na USG główki, brzuszka i bioderek. Wszystko ładnie, pieknie... Polecenia pana doktora wypełniłam a tu w środę rozbieramy mala do kapania a ona ma cały brzuszek i rączki purpurowe i w pęcherzykach   Dzwonię do pediatry - uczulenie na Bebilon Pepti
 Dzwonię do pediatry - uczulenie na Bebilon Pepti   Kazał mi odstawić i do piątku podawać jej te stare mleko sojowe.W czwartek doszła nam biegunka wiec ja znowu telefon do lekarza - tym razem mam podawac małej Lakcid na uregulowanie pracy jelit. Dzisiaj pojechaliśmy na USG. I złych wieści ciąg dalszy - 1. brzuszek jest zagazowany i musze jej wsadzić specjalna rureczke w pupcię zeby się przez nią wypierdziała, 3. konieczna jest rehabilitacja, by pobudzić niektóre mięśnie do pracy
 Kazał mi odstawić i do piątku podawać jej te stare mleko sojowe.W czwartek doszła nam biegunka wiec ja znowu telefon do lekarza - tym razem mam podawac małej Lakcid na uregulowanie pracy jelit. Dzisiaj pojechaliśmy na USG. I złych wieści ciąg dalszy - 1. brzuszek jest zagazowany i musze jej wsadzić specjalna rureczke w pupcię zeby się przez nią wypierdziała, 3. konieczna jest rehabilitacja, by pobudzić niektóre mięśnie do pracy   No po prostu załamka
 No po prostu załamka   

Dostaliśmy jeszcze Nutramigen i to nasza ostatnia deska ratunku, bo już nie ma innego mleka dla niemowlaków z alergią...
 Dostaliśmy jeszcze Nutramigen i to nasza ostatnia deska ratunku, bo już nie ma innego mleka dla niemowlaków z alergią... W każdym razie na koniec wizyty usłyszałam, że "w nieoficjalnej medycynie uważa się, że jeśli dziecko płacze na USG to jest zdrowe i prawidlowo funkcjonuje"
 W każdym razie na koniec wizyty usłyszałam, że "w nieoficjalnej medycynie uważa się, że jeśli dziecko płacze na USG to jest zdrowe i prawidlowo funkcjonuje"   

normalnie czułam się jakbym znała ją od wielu, wielu lat... A mój zięc to rosły chłopak, bardzo wesoły i pogodny i taki przystojniak
 normalnie czułam się jakbym znała ją od wielu, wielu lat... A mój zięc to rosły chłopak, bardzo wesoły i pogodny i taki przystojniak   Jestem taka zadowolona z tego spotkania, ze normalnie hormony radości az mnie roznosza
 Jestem taka zadowolona z tego spotkania, ze normalnie hormony radości az mnie roznosza   

ile Ona bidulka sie nacierpi
 ile Ona bidulka sie nacierpi  
   Qrwa (sorki
 Qrwa (sorki  )co za lekarze tam leczą
 )co za lekarze tam leczą  
    , a ja myślałam że my mamy konowałów-normalnie brak słów!!!!!!!!!! Życzymy z Natalką dużo dużo zdrówka dla Vikusi i dla Ciebie cierpliwości.
  , a ja myślałam że my mamy konowałów-normalnie brak słów!!!!!!!!!! Życzymy z Natalką dużo dużo zdrówka dla Vikusi i dla Ciebie cierpliwości. , fajnie spotkać sie z kimś kto ma takie samo maleństwo, a ile tematów do obgadania
 , fajnie spotkać sie z kimś kto ma takie samo maleństwo, a ile tematów do obgadania  A jak narzeczeni do siebie pasują
  A jak narzeczeni do siebie pasują   

Jak te dzieci w UK żyją?? Boże, jaka tam jest średnia wieku, jak te patałachy nie potrafią poznać się na podstawowych chorobach dziecięcych?? Nic dziwnego, że potrzebują lekarzy polskich!
 Jak te dzieci w UK żyją?? Boże, jaka tam jest średnia wieku, jak te patałachy nie potrafią poznać się na podstawowych chorobach dziecięcych?? Nic dziwnego, że potrzebują lekarzy polskich!  Normalnie, aż żal serce ściska jak czyta się twojego posta. Ale mam nadzieję, że pobyt w Pl doprowadzi Was na tzw prostą,a Viki wyjdzie z tego obronną ręką.I tego własnie Wam życzę!
  Normalnie, aż żal serce ściska jak czyta się twojego posta. Ale mam nadzieję, że pobyt w Pl doprowadzi Was na tzw prostą,a Viki wyjdzie z tego obronną ręką.I tego własnie Wam życzę! 

Taka laska i przystojniak
 Taka laska i przystojniak  

, ale wierzę i ufam, że ten pediatra do którego chodzicie, dobrze ją poprowadzi i niedługo wszystkie dolegliwości minom. Trzymam mocno kciuki
 , ale wierzę i ufam, że ten pediatra do którego chodzicie, dobrze ją poprowadzi i niedługo wszystkie dolegliwości minom. Trzymam mocno kciuki   
  jedno tylko napiszę: "jak nie urok to sraczka"
 jedno tylko napiszę: "jak nie urok to sraczka"  . Buziaki dla was dziewczyny.
 . Buziaki dla was dziewczyny.Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość