mam nadzieje ze malutka szybko wroci do plenego zdrowka... a na pocieszenie moge powiedziec ze slicznie wyglada ... trzymam kciuki.. i przesylam dla was wielkie buziaki!!!!

dzis dostalam od kolezanki wit D3 i zamierzam podawac po kropelce leosiowi.. napewno mu tym nie zaszkodze..
siostra przywiezie mi witaminki i tez zamierzam podawac leosiowi.. tak mi kolezanka polecala...

leos cos postekiwal ale adas wlasnie polozyl go na brzuszek i zasnal a teraz biega do niego non stop bo wiadomo ze strasza ta pozycja do spania.. ale on tak slodko i spokojnie teraz spi ze nie mam serca na plecki go przekrecac...

a my dzis sie nie odzywalismy bo nie bylo czasu.. wstalam (skoro swit 12 hihi) a potem poszlysmy z mama i leonkiem na spacerek-zakupki hihi potem kumpel wpadl hihi
obiadek i do asdy na zakupy hihi
pozno wrocilismy hiih kapiel leosia , jedzonko i juz mam chwile hihi
kasia super pomysly z prezencikami.. teraz to juz zalezy od ciebie na co sie zdecydujesz... bo wszsytko fajne.. hihi a tak w ogole to jak zwykle smieje z twoich postow.. jestes rewelacyjna Skarpeto hihi lencia podala sie do mamci hihi zabawna na maxa hihi foteczki slodziutkie
ilonka post gigant... hihi dobrze ze nie jestem sama hihi gratuluje wspanialego mezulka.. moj tez jest super pracowity i narzekac nie moge... vinee oczywiscie sliczna ksiezniczka hihi