Gosia i
Massumi solara może być, ja tylko mówię, że jak stosować będziecie kosmetyki z kwasami to wówczas opalanie odpada...A tak to można...chociaż ja bym z twarzą była ostrożna i chyba kremik z filtrem...
ladybird23 to ja Cię pocieszę...bo nasi goście bezczelnie siedzą dalej...i nonono z szaszłykami...zostają na jutro...a dziś mam rozczynia pizzę...

czy my ani jednego weekendu nie możemy spędzić sami???

mam dość!!!
Moja niunia już od 3tygodni pogina w pampers3, a na długość ma 62cm i niektóre ciuszki nosi większe, a niektóre jeszcze 62, zależy od firmy...
A Wy przestańce z tym ubolewaniem rozmiarowym! na zdjęciach wszystkie laski a potem marudzenie, a ja mam tu fałdę, a tu celulit, a tu rozstęp, a to rozmiar nie taki...co my właściwie chcemy? 3miesiące temu byłyśmy jak wieloryby, to teraz normalnie laski nieziemskie i już!!!
Moja Hanka dziś zaliczyła 3spacery, 5kup, z czego 3na ramieniu u taty!

zapaszku nie zazdroszczę! i podczas jednego spaceru prawie nas jakiś debil zabił! z przeciwka auto, a on też pędził na nas i wyhamował w ostatniej chwili aż spalił opony

aż mi się nogi ugięły! i już będę rozważniej wybierać trasy spacerowe.
Massumi ślicznie Uleńka wygląda!

sukienka przesłodka!
A ja wklejam mojego łobuziaka!
towarzysko w kuchni
Gapcio
a tu minka do tatusia...jęzorek jakoś zawija dziwnie
no i uwaga! nasz sukces...
wczoraj leżała, ale słabo z główką było, dziś leżała 2razy, raz nie podnosiła w ogóle, ale leżała bez wrzasku

a potem tak ślicznie podnosiła, że normalnie serducho mi zabiło mocniej