dorotaczekolada -dobre heheh!!!
Wpadaj tu jak najczęściej!!

ale ostrzegam to bedzie dlugie bo mam cztery wspomnienia z porodu
  ale ostrzegam to bedzie dlugie bo mam cztery wspomnienia z porodu   
  jak ten czas szybko leci
  jak ten czas szybko leci   )Urodzil sie jeden dzien po terminie ... ale ten jeden dzien byl tak dlugi jak wiecznosc ...  poród bardzo szybki ..pol godziny i po wszystkim
 )Urodzil sie jeden dzien po terminie ... ale ten jeden dzien byl tak dlugi jak wiecznosc ...  poród bardzo szybki ..pol godziny i po wszystkim   wiec nie bylam zmeczona ...za to strasznie szczesliwa... pierwsza myśl...'' Boże jaki on piekny "" polozna dala mi go na brzuch i zaraz zabrala ... pozniej widzialam go dopiero po 10 godzinach ...strasznie za nim tesknilam ,kiedy juz moglam go przytulic patrzylam na niego i czulam ze caly swiat nalezy do mnie...mialam w koncu moje upragnione malenstwo
 wiec nie bylam zmeczona ...za to strasznie szczesliwa... pierwsza myśl...'' Boże jaki on piekny "" polozna dala mi go na brzuch i zaraz zabrala ... pozniej widzialam go dopiero po 10 godzinach ...strasznie za nim tesknilam ,kiedy juz moglam go przytulic patrzylam na niego i czulam ze caly swiat nalezy do mnie...mialam w koncu moje upragnione malenstwo   
  - calą ciąże mowili mi ze to chlopak ... kiedy sie urodzila i polozna powiedziala ...''sliczna córeczka'' rozryczalam sie i pomyslalam o ... mężu ... ze bedzie szczesliwy ze ma córę... natalke moglam juz miec przy sobie na porodowce cale dwie godziny ... moglam jej dac cycusia ... i przytulac ile chce ... piekne uczucie tulic do piersi takie malenkie nowe cudowne zycie
 - calą ciąże mowili mi ze to chlopak ... kiedy sie urodzila i polozna powiedziala ...''sliczna córeczka'' rozryczalam sie i pomyslalam o ... mężu ... ze bedzie szczesliwy ze ma córę... natalke moglam juz miec przy sobie na porodowce cale dwie godziny ... moglam jej dac cycusia ... i przytulac ile chce ... piekne uczucie tulic do piersi takie malenkie nowe cudowne zycie   

Pozniej nie wyobrazalam sobie zeby moglo jej nie byc
  Pozniej nie wyobrazalam sobie zeby moglo jej nie byc   Myslalam ze bedzie Bartuś ale mialam nadzieje ze to panna
 Myslalam ze bedzie Bartuś ale mialam nadzieje ze to panna   porod jak zwykle szybki i bezbolesny... kiedy sie urodzila... poplakalam sie i mialam wyrzuty sumienia za ten dzien kiedy dowiedzialam sie o jej istnieniu
  porod jak zwykle szybki i bezbolesny... kiedy sie urodzila... poplakalam sie i mialam wyrzuty sumienia za ten dzien kiedy dowiedzialam sie o jej istnieniu  Jak moglam tak pomyslec
 Jak moglam tak pomyslec   przeciez to najwiekszy cud na swiecie- dziecko
 przeciez to najwiekszy cud na swiecie- dziecko  
  mialam blokade wiec widzialam kacpiego zaraz po wyjeciu z brzuszka ... nawet nie plakal... byl zmeczony i siny ... pierwsza mysl" Jezu zeby byl zdrowy, zeby nic mu nie bylo, ...Tez jest łysek jak starszaki
  mialam blokade wiec widzialam kacpiego zaraz po wyjeciu z brzuszka ... nawet nie plakal... byl zmeczony i siny ... pierwsza mysl" Jezu zeby byl zdrowy, zeby nic mu nie bylo, ...Tez jest łysek jak starszaki  " zabrali go od razu na badanie i oddali na drugi dzien po poludniu ... pomimo tego ze po cc czulam sie bardzo zle  i chcieli mi go zabrac na noc do pielegniarek... nie zgodzilam sie ... Przeciez to Moj Synek...
 " zabrali go od razu na badanie i oddali na drugi dzien po poludniu ... pomimo tego ze po cc czulam sie bardzo zle  i chcieli mi go zabrac na noc do pielegniarek... nie zgodzilam sie ... Przeciez to Moj Synek...  No chyba ze zmienie zdanie jak zaczna mi sie rodzić wnuczęta
 No chyba ze zmienie zdanie jak zaczna mi sie rodzić wnuczęta   

a ja mowie kochanie bedziemy mieli dziecko i ...zaczelismy plakac obydwoje
  a ja mowie kochanie bedziemy mieli dziecko i ...zaczelismy plakac obydwoje   

, jak ją z mojego brzusia wyjęli to od razu jej nie zobaczyłam, tylko usłyszałam jej płacz - najpiękniejszy, najczystszy placz na świecie to sama zaczęłam ryczeć i pomyślałam sobie "To moje dzieciątko"! Za parę minut siostra przyniosła mi ją pokazać jak już mnie zszywali. To były niezapomniane chwile, malutką pocałowałam w główeczkę i dalej mogli robić ze mną co tylko chcą bo byłam już spokojna i najszczęśliwsza na świecie!!!
 , jak ją z mojego brzusia wyjęli to od razu jej nie zobaczyłam, tylko usłyszałam jej płacz - najpiękniejszy, najczystszy placz na świecie to sama zaczęłam ryczeć i pomyślałam sobie "To moje dzieciątko"! Za parę minut siostra przyniosła mi ją pokazać jak już mnie zszywali. To były niezapomniane chwile, malutką pocałowałam w główeczkę i dalej mogli robić ze mną co tylko chcą bo byłam już spokojna i najszczęśliwsza na świecie!!!  

... który po 2 tygodniach mi się oświadczył ..
 ... który po 2 tygodniach mi się oświadczył ..   planowaliśmy slub na sylwestra .. wakacje - to tu , to tam - szalone ... 4 wrzesień ... mój wtedy chłopak/narzeczony - mówi do mnie ( w sumie od 2 tygodni już gadał) - jesteś w ciązy - zrób test ...ja się tylko smiałam ..ale stwierdziłam - no dobra idz i kup - przyniósł mi test rano - zrobiłam - i wyszła 1 i ta druga taka mocno nie wyraźna ... pomyslałam eeee
 planowaliśmy slub na sylwestra .. wakacje - to tu , to tam - szalone ... 4 wrzesień ... mój wtedy chłopak/narzeczony - mówi do mnie ( w sumie od 2 tygodni już gadał) - jesteś w ciązy - zrób test ...ja się tylko smiałam ..ale stwierdziłam - no dobra idz i kup - przyniósł mi test rano - zrobiłam - i wyszła 1 i ta druga taka mocno nie wyraźna ... pomyslałam eeee   nieeee - pojechałam w rodzinne strony - zajechałam do laboratorium  i pobrali krew - umówiłam się z Panią , że zadzwonię za 2-3 godzinki - bo jadę na imprezkę i nie wiem czy mogę się upić
 nieeee - pojechałam w rodzinne strony - zajechałam do laboratorium  i pobrali krew - umówiłam się z Panią , że zadzwonię za 2-3 godzinki - bo jadę na imprezkę i nie wiem czy mogę się upić   ... zanim zadzwoniłam ..wypaliłamw samochodzie 3 papierosy
 ... zanim zadzwoniłam ..wypaliłamw samochodzie 3 papierosy   ... telefon ..a babeczka mi mówi 83,02 .... ( o był 2 tydzień ciązy!!!! )
 ... telefon ..a babeczka mi mówi 83,02 .... ( o był 2 tydzień ciązy!!!! )  
   ... pojechałm do laboratorium żeby zobaczyć to na własne oczy
  ... pojechałm do laboratorium żeby zobaczyć to na własne oczy   - potem telefon do mojego D. i rany ..... ( slu był w listopadzie - bo nie chciałam z wielkim brzucholem iść do ołtarza
   - potem telefon do mojego D. i rany ..... ( slu był w listopadzie - bo nie chciałam z wielkim brzucholem iść do ołtarza   
  i mój brzucho i mały jego mieszkaniec
  i mój brzucho i mały jego mieszkaniec   

- no o ciązy też wiedział - przede mna  )
 - no o ciązy też wiedział - przede mna  ) urodził się 4200 i 60 cm
  urodził się 4200 i 60 cm
 )
 )
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość