Eve ja też mam placek ze śliwkami
Kocura zapraszam
Mamo Zuzi mi zostało do poprania tylko pościel i ręczniki a tak mam już wszystko poprane i poprasowane,prasowałam 6 godzin,masakra,tak mnie potem plecy bolały ale uparłam się że zrobię wszystko na raz!Dziewczyny tak mnie boli wątroba że nie wytrzymam,ten mój synuś to chyba bardzo ją lubi,bo ciągle na niej siedzi i na dodatek swędzi mnie skóra też w tym miejscu
muszę o tym powiedzieć lekarzowi czy aby to normalne
Wróciłam z zakupów przed chwilą i nic nie było w sklepie,para przed nami wykupiła nam nasz fotelik do samochodu
przewijaków nie było,same brzydkie,ręczniki tylko dla dziewczynek,różowe i żadnych ładnych karuzelek,mam tylko wanienkę
no i osłonki na piersi aventa,wzięłam małe i ogólnie to pasują mi na pierś ale są jakieś takie długie,może jak synuś sie przyssa na początku to mi się wydłużą
Ostatnio też się zastanawiałam nad zmianą koloru włosów,ale sama nie wiem na jaki,kiedyś miałam ciemne to brzydko wyglądałam,staram się zapuszczać włoski żeby były długie ale one niechcą rosnąć,urosną do pewnej długości i stop,dalej już nie chcą rosnąć,serio,a ty Mamo Zuzi ładnie wyglądasz w tym kolorze co masz.Ale 600 zł za fryzjera
chyba bym niedała.