no bank fajna sprawa.ale na bank mnie tam nie wezmą.ja konczyłam ekonomie rolniczą i powiedzieli mi ze ze to nie moja branza a jak chciałam sie dostac do ARiMR to brali wszystkich tylko nie po rolniczej teraz podobno maja cos zmienic.nowy minister rolnictwa powiedziła ze w agencji nie ma kompetentnych ludzi.no własnie bo ja kompetentna siedze w domu
chciałam a teraz to mam ich w d...e niech sobie innych szukaja.bo wiesz ja sobie pola nakupiłam i na rolnika sie przerobiłam.a pole jak w marcu widziałam to tyle trawa podobno po pas. kompetentnych ludzi szukam co sie tym zajmą.kasia na wykopki chetna.ale to za rok jak sie wyrobie do tego czasu haha
[ Dodano: 2007-08-08 ] ok ja tez czekam na mojego małego terroryste.zaraz wróci od babci i koniec dobrego.bezpłatny etat ciągne w domu
papa zaglądaj
edi pisze:HURRA udało mi sie w koncu rozpracowac ta przezroczystosc.
Teraz ja sie bede musiala usmiechnac pewnie
witaj martka to ty z mundrych mamusiek jestes, fiu fiu bankowosc... No ale tutaj to raczej miejsca sa poobstawiane i z tego co wiem nie ma zbyt duzo miejsc dla swiezych mamus co nie moga poswiecic 14 godz dziennie na prace...