Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2007, 14:12

:ico_brawa_01: Zborra :ico_brawa_01: dla mamy za doping i dla dzielnej Hani!!!!
Mojemu Karolowi jeszcze troszkę do pcałkowitego przekrętu brakuje, jak mu tą dupcię leciutko popchnę to się udaje, ale gimnastyka czyni mistrza więc jeszcze trochę cierpliwości.

Ewcik no masz rację nie czytałam uważnie, ale zawsze tak się śpieszę, żeby przeczytać, coś napisać, coś zrobić w domku zanim Karol się obudzi, bo on też bardzo towarzyski.

kamizela, oj następna fajna babeczka się u nas pojawiła, ja nie wiem jak to jest, że te w maju rodzące to same śliczne laski :-D z jeszcze ładniejszymi dzidziusiami.

A ze spaniem i kąpaniem to u nas Kąpanie jest 19.00 - 20.00 i potem lulu, przez jakiś czas budził się o 23.00 na cyca i potem o 5.00, a teraz mu się odmieniło i śpi do 2.00, potem czasami coś postęka i muszę go przytulić o 5.00, a najczęściej o 7.00 śniadanko z cycusia i potem jeszcze drzemka do 8.30 - 9.00.
Ewcik a Ty późno kąpiesz tą moją synową i dlatego śpi Ci dłużej, to znaczy pewnie godzin tyle samo tylko usypia na noc później. Ale czy taki nawyk będzie dobry jak dzieciątko będzie miało rok? No ale każdy robi tak jak mu wygodniej.
A z mojej synowej słodka pyzulka, proszę jej dać od teściowej :ico_oczko: buziaczka w pysia. A główkę tak samo na boczek przekszywia jak karolek jak dźwiga :-D

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

09 sie 2007, 14:14

ale luneło ......... u mnie burza jak sie patrzy...........

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

09 sie 2007, 14:24

Sikorka, wiem że późno Alę kąpię. Zaczęliśmy ją tak myć jak się przeprowadzaliśmy i Mariusz późno do domu wracał a ja sama nie mogłam dać sobie rady. Czasami zdarza nam sie wykąpać ją ok 21 i też śpi ładnie do rana.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 sie 2007, 14:32

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Hani......Zborra bardzo sympatyczny masz glosik :-D

[ Dodano: 2007-08-09, 14:40 ]
Gosiu....czy moglabys specjalnie dla Glizduni wkleic swoja fotke bo cos mi sie wydaje ze jestes bardzo zgrabniutka i cale ograniczanie jedzenia jest niepotrzebne :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

09 sie 2007, 14:41

KUlka, zazdroszczę CI tego deszczu. u nas praży jak nie wiem co.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2007, 14:49

GLIZDUNIA, - jak ja cie lubie :-D postaram sie - tylko padły mi baterie w aparacie - zostawiłam włączony - jak ostatnio ściągałam zdjęcia przy komputerze - to sa te akumulatory - i nie wiem gdzie je włożyć żeby naładowac - chłopa brak ..ale jak sie dowiem - to sobie strzele i wkleje - chyba ze znajde ..jakies ... obecne..tylko - jest zakaz robienia mi zdjęć opróćz twarzy - hyhyyhyyh -

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

09 sie 2007, 14:55

hehhe no to ładne zakazy ........

u mnie tez juz prazy ........

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2007, 15:14

O rany , ale z Was zadymiary !!!! :ico_oczko:

Matko wrócilam ze spaceru i co ??? Tłumy Was i jeszcze jedna lasencja i WIKTOR.... :-D no no no to ja już wiem na kogo czekała Urszula.... czy Kamizelka zechce dla syna taką synową ??? Z 26 maja :)

Obrazek

Gosia A, nie pitol tylko się wklejaj !!! Szybciorem - na wdechu :-D Glizdunia ma rację, mi też się wydaje, ze lasencja jesteś (nawet z wałkami :-D )

Ewcik, MORDECZKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS ALI I KACPIEGO !!!!NIech się wam zdrowo maluszki chowają :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Obrazek
Obrazek

ZBORA NO AKROBACJE, HANIA REWELACJA :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:
TYLKO MI GŁOŚNIKI NIE DZIŁAJĄ.... :ico_placzek: ALE I TAK WAS JESZCZE ZŁAPIĘ!!!
NORMALNIE SUPER TAK NA GŁODZILLĘ POPATRZEĆ, O KTÓREJ SIĘ TYLE NACZYTAŁO !!! EXTRA POMYSŁ!!! MOŻE PODPATRZĘ... TYLKO NAUCZ FILMIKI WSTAWIAĆ :ico_noniewiem: :-D

A i trzymam kciuki za fryzjera :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2007, 16:14

Witajcie

I w koncu ja sie pojawiam...
...cały dzien latam, najpierw rano na pogrzeb i juz zanim wyszłam mała dała popalic, nie wiem czy mojej mamy sie wytraszyła czy znow ja wziął atak kolki, ale ryk podniosła niesamowity, ledwo ja uspokoiłam i ledwo zdążyłam do koscioła, na szczesciej jak mnie nie było to tez nie cyrkowała i tesiowa nie miała problemu :ico_olaboga:
...wróciłam i mała znow ryk, jak moja mama przyszła - ja nie wiem czy to jest mozliwe zeby dziecko sie tak majej mamy bało??w sumie przeciez to ona cały czas z nia przebywa :ico_noniewiem: - nie wiem teraz jak to bedzie z tym naszym wyjazdem na wesele..najpierw sie martwiłam o kolki a teraz to juz wogóle :ico_noniewiem:
...teraz na szczescie zow przysnęła i razem z tatusiem drzemie, a ja mam chwile dla siebie :-)

teściowa dzis przyszła do Milii i jak ta spała to mi nawet pozmywała gary..troche wstyd mi :ico_wstydzioch: ze musiała wchodzic do zasyfionej kuchni, ale coz juz nie zdazyłam pomyć..

Zbora no wielkie :ico_brawa_01: dla Hanulki, kurcze pięknie, a zdaza jej sie powtarzac ten wyczyn , czy na razie tak jednorazowo??

kamizela witam i ciebie, fajnie ze kolejnej kolezanki przybyło i kolejnego chłopczyka, bo tu u nas chyba panienki górują?!?!

dla Aluni i Kacperka najlepsze zyczonka a wraz z nimi :ico_prezent: i :ico_buziaczki_big:

A tak wogole to sie tak rozpisałyscie ze pół godz czytałam zanim mogłam cokolwiek napisać, a tylko pół dnia mnie nie było, nie ładnie :ico_nienie: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2007, 16:20

Ojeju Zbora mam :-D :ico_brawa_01: :-D no super masz głosik :-D :ico_oczko:
Ja to nienawidze siebie słuchać :ico_noniewiem: :ico_zly: normalnie tak mam...
Ale dawaj mi tu szkołę i też kilka filmików prześlę.... z milczącą mamą... nie zawsze coś mi się wymsknie... jak to w życiu heheeee :-D

[ Dodano: 2007-08-09, 16:22 ]
ladybird23, a zrobicie z Milą ??? Bierzecią ją na ślub i na wesele ???

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”