Ano widzisz - trza mieć wyobraźnie dobrą, ja jak nie zobaczę to ciemna masa jestemten link wrzucilam tak orientacyjnie bo oni szyja wszystko co sie im karze

zawsze sie tak czuje w moim dresiku podomowym

jak mam to wydaje na głupoty, więc nic zazwyczaj nie mam...ile wezme na zakupy to wydam....i zawsze se mowie ze to koniec, ostatni raz albo że koniecznośc....Nie no - jak wydajesz to chyba coś powinnaś mieć?????
dresiki górą - mam taki co to zawsze jest wciągany, ulubionyzawsze sie tak czuje w moim dresiku podomowym
Zaczęła rodzić w trakcie eliminacji do "Idola"
Skurcze wracały i były coraz silniejsze i silniejsze, ale byłam zdecydowana urodzić przed jurorami. Nie chciałam wyjść bez złotego biletu do drugiej rundy - wyjaśniła dziewczyna.
Jurorów przeraził stan ciężarnej i wezwali pomoc. Ale przyszła gwiazda za nic nie chciała opuścić sceny. Dopiero, gdy zapewniono ją, że przeszła do kolejnej rundy konkursu, zgodziła się pojechać do szpitala – relacjonuje gazeta.pl.
Kurcze mnie też przybyło tylko nie wiem sama od czegobo ja je m jak głupia ostatnio, już w mało które spodnie się dopinam...słodycze mnie gubią....
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość