Kacpi nie przechyla główki...on ma tak caly czas i nie moze jej wyprostowacM0rD3CzKa, moj cyprin tez ma glowke przechylona na lewa strone ale ortopeda powiedzial ze to przejdzie, myslisz ze powiinam isc do neurologa?

Kacpi nie przechyla główki...on ma tak caly czas i nie moze jej wyprostowacM0rD3CzKa, moj cyprin tez ma glowke przechylona na lewa strone ale ortopeda powiedzial ze to przejdzie, myslisz ze powiinam isc do neurologa?
ale jak widac na fotkach ... Ręka teściowej wisi nad młodymi
o przepraszamkatrin, kasi.k super macie dzieciaki
Wszystkiego najlepszego dla Nich z okazji zaręczyn
[ Dodano: 2007-08-09, 12:42 ]
ale jak widac na fotkach ... Ręka teściowej wisi nad młodymi
ja pisałam !! kurcze myslałam ze to póżniej następuje a nie w okolichach 4 miesiąca...Nie pamiętam która z waspisała o tym że nasze bobaski rozpoznają już ludzi
. Mój Talibek nie znosi jak ktoś kogo nie zna bierze ją na ręce. Wrzeszczy wtedy ile wlezie
. No cóż najlepsze rączki ma mausia albo tatuś
![]()
Ulakażdy z naszych dzieciaczków rozwija sie w swoim własnym tempie wiec może z Jagódką jest ok... ale jeśli się martwisz lub cię to niepokoi to może przejdź się do neurologa lub zamów 1 wizytę rehabilitanta... matczyna intuicja jest najlepsza... a pediatra chyba nie zawsze wyłapie... mój to najpierw skończył rehabilitację a potem dopiero pediatrię i na pierwszej wizycie tak wywijał Vikulą, że myslałam, że jej cs zrobimi sie Jagódka tez nie podoba i po co ja chodze do pediatry prywatnie... a moze tylko panikuje niepotrzebnie... ona nie przemieszcza sie w ogóle. tylko na boczki. nie robi mostku, nie lubi na brzuchu juz... leń alboco...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość