Jolus
jak Hubcio? Co to za wysypka godopadła? dawaj szybciutko znać.
Wydaje mi się, że jak dziecko zaczyna chorować, to potem już inne choróbska czepiają się takiego maluszka bardzo szybko
jedno się kończy a drugie zaczyna - biedna chorowitki.
Julka kaszle jak oszalała
ale nie widać po niej że chora. Z oczkami nieco lepiej. Tak mi jej szkoda, bo ona w ogóle nie traci humoru, kaszle i się śmieje jednocześnie
Włąśnie widzę, że odebrali mi punkty za pomoc - no trudno - miłe to bardzo ale jakos to przeżyję.
Aniu29
fotelik ten ostatni podoba mi się najbardziej. Ja też nie jestem za tym żeby kupować te najdroższe foteliki, bo przeważnie płaci się za nazwę firmy. Skoro wszystkie mają atesty to po co przepąłcać? Tu się zgadzam z Felicity. Też kupię jakiś ze "średniej półki" zwłaszcza, że przy tym tempie wzrostu to Julka wyrośnie z niego za pół roku
Kasiulka
ja chyba od razu przejdę na takie majonezowe słoiki, nie będe się rozdrabniać na gerberki
Jakby co to poproszę o przesyłkę.
Aniak
weź Ty mnie dziewczyno walnij w łeb, juz dawno temu miaąłm Ci puszkę wysłać, a zawsze zapomne o niej.
PRzepraszam za tą moją sklerozę, ale to chyba wszystko przez brak snu i te wszystkie choroby wokół
Twój Dominiś to silny chłopak, też bym się go nie bała dawac do chodzika
Asia - nie wyjeżdżaj, od soboty ma być załamanie pogody, znów ma być zimno. Zostań z nami.
[ Dodano: 2007-03-15 ]Chloe - napisz coś bliżej odnośnie szkodliwości chodzików.