Ja też nie chodze co prawda narazie z tego powodu że musze duzo odpoczywac bo od kilku tygodni mam skurcze, ale szczerze mówiac nie wiem czy bym chodzila gdy bym mogła raz że tylko sobota wchodzila by w grę bo moja siostra z która bede pracuje do 18 , a w soboty chodzi na zaoczne studia i pewnie nie miala by siły , a dwa koleżanki moje które są albo były też
nie chodziły i wszystko jest ok, a te które chodziły mówiły tylko ,że co do porodu to nic im to nie pomogło tylko ewentualnie pomoglo im przy pielęgnacji dzieciatka w nie których sprawach.
Ja powiem tak wychowalam 3 dzieci mojej siostry od narodzin do roczku , bo ona sie uczyła, mojej szwagierce pomagalam prawie co dziennie bo jej mąż pływa, a jakieś 5 lat temu opiekowałam sie małą dziewczyna która trafila do mnie jak miła 3 misiace i miałam ją do 2 roku życia, więc myśle że sobie poradze, a porodu to się nie boje bo przedsmak skurczy i bóle to juz miałam , i powiem szczerze że chyba czasami bardziej bolał mnie brzuch prz @ niż teraz.