Cześć dziewczyny
Ja jeszcze siedzę u babci ale byłam ciekawa co u was słychac i dorwałam się do kompa u znajomych.
Ika ty nas nie strasz i wracaj szybko do zdrowia. mam nadzieję że nie bedziesz musiałam zostac w szpitalu, lepiej sie kurowac w domu. Trzymam za ciebie kciuki.
Witam nową koleżankę i serdeczniepozdrawiam ją i Tosię. No i oczywiście trzymam strone dziewczyn- nie denerwuj się naprawdę nie warto.
A ciuszki macie przesliczne. Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak dużo ich macie.Chyba jak wrócę dodomu to zaczne nadrabiać.
Przed wyjazdem byłam u lekarza i okazało się że mam zapalenie pochwy. Dziwiłam sie bo myślałam że chociaż powinni mnie coś bleć a tu nic. Podobno to w ciąży normalne i dotałam czobki. Ogólnie czuje sie dobrze, miałam dwa dni temu dwa krótkie skurcze w odstępie pół godzinnym ale to chyba moja macica trenuje..
Przeraziłyscie mnie z tymi rękama w górze bo ja własnie skończyłam myć babci okno. Chyba to jednak nie był dobry pomysl
Trzymajcie się cieplutko i uważajcie na siebie. Na razie nie chce mi sie wracac do domu u babci jest super